Cristian Daminuță, mărturisiri despre împăcarea cu soția lui: ”Am încercat să vedem lucrurile pozitive și negative din viața noastră”

21.12.2021, 13:09

Cristian Daminuță a făcut mărturisiri despre împăcarea cu soția lui, după ce anunța în urmă cu doar câteva luni că vor divorța. Fostul fotbalist a vorbit și despre rolul fiului lor în relație și cum a reușit să revină la sentimente mai bune față de soția lui. ”Am ajuns la un numitor comun pentru că este Dominic la mijloc și vrem să crească liniștit și să fie fericit”

Invitat la Antena Stars să vorbească despre divorț, Cristian Daminută a declarat că a reușit împreună cu Mădălina să treacă peste toate problemele.

 

”Într-un cuplu bine sudat ca al nostru mai intervin și certuri, dar important e că știm să luăm cele mai bune decizii și să ajungem la un numitor comun pentru că este Dominic la mijloc și vrem să crească liniștit și să fie fericit”, a spus Cristian Daminuță la Antena Stars.

Cristian Daminuță: ”Au fost mai multe lucruri pozitive, iar cele negative se pot repera”

Cristian Daminuță a spus că și-a dat seama de lucrurile bune din mariajul lor, care sunt cu mult mai multe față decât cele nagative.

”Bineînțeles că există și sentimente între noi, imediat împlinim trei ani de relație, nu mai suntem ca la început să ne certăm de lucruri penibile. Din prima zi în care ne-am împăcat am încercat să povestim și să vedem lucrurile pozitive și negative din viața noastră. Au fost mai multe lucruri pozitive, iar cele negative se pot repera”, a mai spus el.

Gelozia, motivul despărțirii

Cristian Daminuţă hotărâse în luna august să își părăsească iubita chiar înainte de cununia religioasă. Cei doi s-au căsătorit civil în 2019.

Potrivit sportivului, geloziile ar fi fost motivul principal pentru care el și soția lui erau pe cale să o ia pe drumuri separate în viață.

„Au fost discuții minore care s-au transformat în discuții majore. Au plecat de la gelozii prostești din partea ei, care nu își aveau rostul. Ne-am dat seama pe parcursul acestei pauze că dacă vrem să ne meargă bine trebuie să ajungem la un numitor comun, în primul rând. Nu i-am dat niciun motiv. Dacă după doi ani nu îți prinzi iubitul/iubita cu ceva, cu discuții, conversații…Sunt convins că și ei îi scriu bărbați, dar odată ce eu am decis să fac pasul ăsta, să fac un copil, o familie, i-am demonstrat că sunt un băiat serios”, a declarat Cristian Daminuță, la Antena Stars.

 

 

 

citește și...