Cristian Daminuță s-a despărțit de mama fiului său! Fostul fotbalist este acuzat de violență: ‘Cea mai mare satisfacție a sa este să te vadă că suferi’

07.08.2021, 15:24
Cristian Daminuță s-a despărțit de mama fiului său! Fostul fotbalist este acuzat de violență: 'Cea mai mare satisfacție a sa este să te vadă că suferi'

Bombă în showbiz! Cristian Daminuță și iubita lui, Mădălina, s-au despărțit, deși în urmă cu o lună, cei doi își făceau planuri de nuntă. Fostul fotbalist și bruneta și-au spus adio, iar lucrurile se pare că s-au complicat între timp. 

Pe contul ei de Instagram, Mădălina a lăsat să se înțeleagă că Cristian Daminuță ar fi fost agresiv și, mai mult decât atât, ar fi fost iresponsabil în relația cu ea.

Cristian Daminuță s-a despărțit de mama fiului său

”Acest tip de bărbat nu este în stare să țină o slujbă o perioadă mai lungă, învinovățind pe oricine altcineva și nerecunoscând că lenea și lipsa lui de interes sunt adevărata cauză. În ceea ce privește bărbatul violent, acesta este bărbatul care, sub masca farmecului și a unei aparente normalități, ascunde o cruzime rar întâlnită. Cea mai mare satisfacție a sa este să te vadă că suferi, atât fizic, cât și psihic. Este o manifestare a dorinței de dominație care atinge pragul nebuniei”, a scris Mădălina pe Instagram.

”Noi am avut totul stabilit, inclusiv rochia, inclusiv hăinuțele copilului, costumele mele, doar că după cum bine știți și voi, ba avem voie până la două noaptea, ba până la 12, acum ce citim pe Internet și auzim… s-ar putea să vină valul IV”, povestea Cristian Daminuță la Antena Stars.

La începutul anului 2020, Cristian Daminuță a devenit tătic pentru prima dată. Exact cum și-a dorit, sportivul a devenit tată de băiat, bebelușul primind numele Dominic.

citește și...