Cristian Daminuță s-a căsătorit pentru a treia oară! Cum arată mireasa

04.12.2019, 17:05
Cristian Daminuță s-a căsătorit pentru a treia oară! Cum arată mireasa
Cristian Daminuță s-a căsătorit pentru a treia oară

Cristian Daminuță s-a căsătorit pentru a treia oară și în curând va deveni tată de băiat. Fotbalistul și iubita sa s-au cununat civil și vor face cununia religioasă și botezul anul viitor. 

Fotbalistul nu trece printr-o perioadă foarte bună pe plan profesional în ultimii ani. Daminuță joacă acum la ACS Poli, echipă fost prim-divizionară aflată în prezent pe locul 15 în seria a 4 din Liga a 3-a, cu 11 puncte în 15 meciuri, la egalitate cu ultima clasată.

Cristian Daminuță s-a căsătorit pentru a treia oară

Viața sa, personală, însă, e prilej de mare bucurie pentru Cristian, care a făcut pasul cel mare. Fotbalistul și iubita sa s-au cununat civil, cu puțin timp înainte ca fiul lor să vină pe lume. 

Îmbrăcați elegant, cei doi au semnat actele la Starea Civilă, apoi s-au fotografiat și au postat imaginile pe internet. Fanii sportivului l-au felicitat imediat și au scris că speră ca al treia mariaj să fie cu noroc. 

„Acum urmează să facem cununia civilă și anul viitor, în luna mai, deja am stabilit pentru nuntă și botez”, a declarat Daminuță pentru Antena Stars. 

citește și...