Cristian Comănici și Mariana de la ‘Puterea dragostei’, discuții aprinse în camera roșie. Tânăra e supărată foc pe fratele Biancăi Comănici

03.12.2020, 15:46
Cristian Comănici și Mariana de la 'Puterea dragostei', discuții aprinse în camera roșie. Tânăra e supărată foc pe fratele Biancăi Comănici
Cristian Comănici și Mariana de la 'Puterea dragostei', discuții aprinse în camera roșie. Tânăra nu vrea să mai audă de fratele Biancăi Comănici

Cristian Comănici și Mariana au avut o discuție aprinsă în cadrul ediției de joi, 3 decembrie, a emisiunii ‘Puterea dragostei’. 

Fratele Biancăi Comănici și tânăra din Republica Moldova au mers împreună în camera roșie. Cristian Comănici a declarat în repetate rânduri că Mariana este fata de care s-a îndrăgostit în competiție.

Din nefericire, întâlnirea lor s-a lăsat cu reproșuri! Mariana i-a spus lui Cristian Comănici că ea este genul de femeie care analizează lucrurile, spre deosebire de el, care pare mai impulsiv.

Cristian Comănici și Mariana de la ‘Puterea dragostei’, relație cu năbădăi

Cristian Comănici: Voiam să văd dacă ai încredere în mine.

Mariana: Tu nu stai să asculți, tu nu analizezi lucrurile, asta e diferența dintre mine și tine.

De asemenea, Cristian Comănici s-a certat și cu Rareș din cauza Marianei. Tânărul a fost prima opțiune a Marianei, după ce Cristian Comănici a făcut cunoscut faptul că s-a întors pentru ea în casă.

Cei doi concurenți din casa ‘Puterea dragostei’ au ajuns să fie rivali pentru inima Marianei.

Rareș: Pe tine te interesează Mariana ce-a făcut înainte? Te interesează Mariana în acest moment?

Cristian Comănici: De ce nu-i spui Mariei ”mă femeie, uite, mie-mi place maxim de Mariana și acum”.

Rareș: Dar care este problema ta, Comănici? Eu te-am luat pe tine vreodată la rost cu ceea ce faci tu?

Rareș: Eu sunt cățeluș, că am venit acum la ea, că am auzit că vrea să plece?

Cristian Comănici: Dacă eu sunt cățeluș, tu ești maidanez. Tu știi ce faci? Te duci acolo, acolo și spui ”mă vrea cineva și pe mine?

Cristian Comănici s-a întors pentru Mariana

Cristian Comănici a recunoscut că o place pe Mariana, însă o relație cu ea ar fi una dificilă. Concurentul a spus că este atras de tânăra din Republica Moldova încă de când a plecat din casa din Istanbul.

‘E tare tolomacă așa. Are principiile și orgoliul ei și asta o încurcă. Crede-mă că eu fac lucrurile astea aici pentru că în ultimii trei-patru ani doar am muncit.

La 18 ani, să termini liceul și să intri direct în muncă… Am trecut peste distracțiile ălea pe care le au tinerii la facultate. Eu am trecut peste etapa asta și am început direct cu munca. Atunci când am venit aici, am lăsat deoparte munca. Sunt prea sufocant pentru ea și mi-am dat seama de asta când am venit, am coborât scările, am luat-o pe sus. Am luat-o de mână. Întotdeauna am făcut ce am simțit și m-am gândit de multe ori dacă e bine sau nu’, i-a spus Cristian Comănici Mădălinei.

citește și...