Cristian Comănici de la ‘Puterea dragostei’, criză de gelozie în fața Marianei! Ce l-a deranjat

28.11.2020, 15:48
Cristian Comănici de la 'Puterea dragostei', criză de gelozie în fața Marianei! Ce l-a deranjat
Cristian Comănici de la 'Puterea dragoste', criză de gelozie în fața Marianei! Ce l-a deranjat

Tensiunile continuă în casa ‘Puterea dragostei’! Cristian Comănici a făcut o criză de gelozie după ce a văzut că Mariana i-a dansat lui Codruț. 

În ediția de sâmbătă, 28 noiembrie, au fost difuzat secvențele în care Mariana îi dansează în poală lui Codruț. Aceste imagini nu i-au picat tocmai bine lui Cristian Comănici, care mărturisea că și-ar dori o relație cu ea.

Mai mult de atât, nici iubita lui Codruț, Alexandra, nu a văzut cu ochi buni dansul Marianei.

Cristian Comănici, deranjat de dansul Marianei

Alexandra: Pe bune, tu stai să îți danseze și vrei o relație cu mine?! Urât! Să nu mai îndrăznești să vii vreodată să spui că vrei relație cu mine sau ceva.

Cristian: Mariana, foarte frumos și de acum să îmi spui mie că, domne, vreți bărbați care să lupte pentru voi, dar voi vă duceți să vă jucați.

Mariana: Dar ce am făcut, mă omule?! Am făcut un dans! Ce am făcut?! M-am urcat pe el? Am făcut un dans.

Tot în ediția de sâmbătă, George i-a făcut o surpriză imensă iubitei lui, Mădălina. Concurentul a cumpărat un buchet imens de flori și i l-a dăruit tinerei în fața tuturor. Cei doi îndrăgostiți s-au îmbrățișat și sărutat de mama focului, la tv.

Cristian Marinescu, detronat de Cristian Comănici

După ce Cristian Comănici s-a întors în casa ‘Puterea dragostei’, lucrurile s-au schimbat. Cristian Marinescu nu a mai fost ales favoritul săptămânii și nu a mai încasat premiul de 1.500 de euro. Această situație nu a fost deloc pe placul lui Marinescu și a postat un mesaj dezamăgitor pe Instagram.

‘După săptămâni la rând în care am fost favorit în casa băieților, a venit săptămâna în care am ieșit pe locul 3. Rămân la fel de puternic în continuare și vă promit că voi reveni în scurt timp din nou unde îmi este locul și anume, locul de favorit’, a fost mesajul pe care Marinescu l-a postat pe contul personal de instagram.

citește și...