Cristian Comănici și-a deschis inima! Din ce motiv a ales să se întoarcă în casa ‘Puterea dragostei’

15.11.2020, 13:54
Cristian Comănici și-a deschis inima! Din ce motiv a ales să se întoarcă în casa 'Puterea dragostei'
Cristian Comănici și-a deschis inima! Din ce motiv a ales să se întoarcă în casa 'Puterea dragostei'

Cristian Comănici, fratele Biancăi Comănici, a revenit în casa ‘Puterea dragostei’! Tânărul i-a povestit Mădălinei de ce a ales să reintre în competiția de la Kanal D. 

Cristian Comănici a recunoscut că o place pe Mariana, însă o relația cu ea ar fi una dificilă. Concurentul a spus că este atras de tânăra din Republica Moldova încă de când a plecat din casa din Istanbul

Cu toate că încă nu formează un cuplu, Mariana i-ar fi spus lui Comănici că ar fi foarte geloasă dacă s-ar cupla cu vreo altă fată din competiție.

Cristian Comănici s-a confesat Mădălinei

‘E tare tolomacă așa. Are principiile și orgoliul ei și asta o încurcă. Crede-mă că eu fac lucrurile astea aici pentru că în ultimii trei-patru ani doar am muncit.

La 18 ani, să termini liceul și să intri direct în muncă… Am trecut peste distracțiile ălea pe care le au tinerii la facultate. Eu am trecut peste etapa asta și am început direct cu munca. Atunci când am venit aici, am lăsat deoparte munca. Sunt prea sufocant pentru ea și mi-am dat seama de asta când am venit, am coborât scările, am luat-o pe sus. Am luat-o de mână. Întotdeauna am făcut ce am simțit și m-am gândit de multe ori dacă e bine sau nu’, i-a spus Cristian Comănici Mădălinei.

Cristian Comănici s-a certat cu Marinescu

Din nefericire, întoarcerea lui Cristian Comănici în casa ‘Puterea dragostei’ nu a fost pe placul tuturor. Cristian Marinescu a fost vizibil afectat de faptul că acesta a revenit în competiție și a sărit din nou la gâtul lui Comănici.

‘Uită-te și tu cum arăți’, a afirmat Marinescu, în timp ce se așeza pe canapea lângă Cristian Comănici.

‘Marinescu se va chinui să sublinieze faptul că eu sunt la fel’, a spus Cristian Comănici.

‘Eu mă implic în prietenii, în certuri și sunt dezamăgit. De multe ori am vrut să plec, să mă descalific și să plec din emisiune, chiar le-am cerut concurentelor să mă voteze să plec de acasă dacă nu aș fi fost favorit. Marinescu mi se pare o prezență inutilă. Are un caracter foarte neplăcut’, spunea Comănici înainte de a reveni în Turcia.

citește și...