Incident la hotelul unde stau concurenții de la ”Puterea Dragostei”. Avertismentul prezentatoarea Cristina Mihaela Dorobanțu

24.11.2020, 09:55
Incident la hotelul unde stau concurenții de la ”Puterea Dragostei”. Avertismentul prezentatoarea Cristina Mihaela Dorobanțu
Incident la hotelul unde stau concurenții de la ”Puterea Dragostei”. Avertismentul prezentatoarea Cristina Mihaela Dorobanțu

Un incident a avut loc în hotelul unde locuiesc concurenții de la show-ul matrimonial ”Puterea Dragostei”. Cristina Mihaela Dorobanțu, moderatoarea show-ului matrimonial de la Kanal D,  a vorbit despre ce s-a întâmplat.

Incidentul, care a avut loc la hotelul unde stau băieții din competiția ”Puterea Dragostei”, i-a avut ca protagoniști pe Codruț, fostul iubit al Alexandrei, și pe Mario, proaspăt concurent la emisiune, relatează kanald.ro. Cristina Mihaela Dorobanțu, prezentatoarea show-ului, a comentat în emisiune despre cele întâmplate și le-a transmis un avertisment protagoniștilor.

“Aveți mare grijă! Vreți ca lumea să vă știe așa? Cei de acasă. Vă afectează imaginea. Vrei ca pe tine (n.r. Mario) să te cunoască lumea ca pe unul care împinge oamenii, iar pe tine (n.r. Codruț) ca pe unul care consumă alcool?”, le-a spus Cristina Mihaela Dorobanțu celor doi concurenți. “Aveți dreptate, îmi cer scuze pentru ce am făcut”, i-a spus Mario moderatoarei emisiunii.

”Puterea Dragostei”, la al treilea sezon

Cristina Mihaela Dorobanțu este moderatoarea celui de-al treilea sezon al emisiunii ”Puterea Dragostei”, care a început în luna iulie. Aceasta a înlocuit-o la cârma show-ului pe Andreea Mantea, cea care a moderat primele două sezoane ale show-ului matrimonial. Emisiunea ”Puterea Dragostei” poate fi urmarită în fiecare zi, de luni până duminică, de la orele 11.00 și de la 17.00 și în weekend de la orele 16:00 și de 19:00, la postul de televiziune Kanal D.

Prezentatoarea show-ului matrimonial ”Puterea Dragostei” a mărturisit de curând că este foarte concentrată pe cariera sa profesională și petrece foarte multe ore la filmările pentru emisiune.

”Viața mea este plină! Filmăm foarte multe ore la “Puterea dragostei”, iar în zilele în care avem un mic “respiro”, în weekenduri, vin acasă, să-mi văd familia și prietenii. Timpul trece rapid, așa că imediat revin la muncă, cu drag, pe platourile de filmare. Nu prea am timp să mă răsfăț în timpul săptămânii. Petrec foarte multe ore la filmări, dar atunci când revin în România am program standard de îngrijire… din cap până-n picioare. Abia apoi, când termin toate acestea, îmi încep ziua”, a declarat ea.

citește și...