Cristi Pulhac ar lua-o de nevastă pe Oana Zăvoranu, dacă nu ar fi căsătorit: “Sunt flatată”

02.02.2022, 14:38

Cristi Pulhac  a declarat că ar lua-o de nevastă pe Oana Zăvoranu, dacă nu ar fi căsătorit. “Oana Zăvoranu. E o femeie mișto, cu o carieră mișto”, a spus fostul fotbalist. Răspunsul dinamovistului l-a uimit chiar și pe prezentator. Bruneta i-a dat replica imediat.

Cristi Pulhac a fost invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță, unde a participat la jocul cu sosuri picante, în care invitatul trebuie să se supună și să aleagă să răspundă unor întrebări personale.

Cristi Pulhac s-a căsătorit cu aleasa inimii sale, Raluca Adina Alexandrescu, pe 24 mai 2015. Cei doi au avut parte de o nuntă ca în povesti. Povestea de dragoste a celor doi a început într-o parcare, acum mai bine de zece ani. Cristi nu a renunţat până nu a făcut rost de numărul de telefon al Ralucăi.

Cristi Pulhac ar lua-o de soție pe Oana Zăvoranu

Una dintre întrebările la care Cristi Pulhac a răspuns fară să stea pe gânduri, în emisiunea lui Cătălin Măruță, a fost cea legată de o altă femeie pe care ar vedea-o în rolul de sotie.

“Dacă n-ai fi căsătorit și ai fi obligat să iei de nevastă o vedetă din România, care ar fi aceea?”, a fost întrebarea pe care a primit-o Pulhac în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Răspunsul fostului fotbalist l-a uimit chiar și pe prezentator. “Oana Zăvoranu. E o femeie mișto, cu o carieră mișto”, a fost răspunsul fostului fotbalist.

Cum a reacționat Oana Zăvoranu

Vedeta i-a oferit fostului fotbalist un răspuns pe măsură, păstrându-și diplomația și recunoscând că se simte flatată că este apreciată de acesta.

“Sunt flatată, dar sunt măritată. Asta nu înseamnă că nu poți să ai simpatii sau antipatii. Îi mulțumesc mult pentru apreciere, dar repet, sunt măritată. Pretendenți am avut foarte mulți și am și îi doresc să îi fie bine în căsnicia lui”, a declarat Oana Zăvoranu pentru Wowbiz.

Cristi Pulhac regretă relația cu Andreea Tonciu

Fostul fotbalist a continuat seria dezvăluirilor și a vorbit despre relația pe care a avut-o, în trecut, cu Andreea Tonciu. Cristi Pulhac a dezvăluit că regretă relația cu fosta concurentă de la Survivor România 2022.

„Sunt foarte multe pe care le-am regretat. A fost un scandal, care mi-a adus foarte multe repercusiuni în cariera mea. Adică, eram și pe la Echipa Națională. Acum suntem ok. Ne înțelegem foarte bine. Nu ne-am certat, pur si simplu, aveam 19 ani…E o fată super, nu am nicio problemă cu ea.”, a răspuns sportivul

În anul 2007, Andreea Tonciu a avut o scurtă aventură cu dinamovistul Cristi Pulhac. La momentul respectiv, fotbalistul ducea o viață dublă. Andreea Tonciu a aflat despre cealaltă femeie din viața lui Cristi Pulhac, s-a despărțit cu scandal de acesta.

citește și...