Ce căsnicie fericită are Cristi Pulhac! Fostul fotbalist de la Dinamo și Raluca au împlinit 10 ani de relație

31.07.2020, 17:55
Ce căsnicie fericită are Cristi Pulhac! Fostul fotbalist de la Dinamo și Raluca au împlinit 10 ani de relație
Ce căsnicie fericită are Cristi Pulhac! Fostul fotbalist de la Dinamo și Raluca au împlinit 10 ani de relație

Fostul fotbalist de la Dinamo, Cristi Pulhac, și-a găsit liniștea în brațele soției sale, Raluca Alexandrescu, o brunetă superbă. Cei doi au împlinit recent 10 ani de relație și mărturisesc că se iubesc ca-n prima zi.

Dacă înainte era cunoscut drept un ‘crai’ vestit din fotbalul românesc și mare vânător de femei celebre din showbiz, în prezent, Cristi Pulhac s-a cuminţit şi s-a făcut om la casa lui.

S-au căsătorit acum 5 ani

‘Simțeam că trebuie să vină și momentul ăsta și îmi doream foarte mult, am căutat și un moment potrivit, am luat o vacanță, inelul l-am cumpărat mai devreme și l-am ascuns printre haine. M-am pus în genunchi, deși mă operasem de ceva timp’, mărturisea Cristi Pulhac, în urmă cu cinci ani, pentru Wowbiz.ro.

Vineri seară, 31 iulie, Cristi și Raluca Pulhac au fost invitați în platoul emisiunii ‘Teo Show’, pe care Teo Trandafir o moderează la postul de televiziune Kanal D.

Se înțeleg de minune

Cei doi soți unde au dat detalii din mariajul lor și au mărturisit care este secretul unei relații de lungă durată. Cei doi sunt căsătoriți din 24 mai 2015. În trecut, Raluca a fost protagonista unui pictorial incendiar în FHM.

‘Eram în pandemie când am aniversat 5 ani de căsătorie. Am sărbătorit noi doi, acasă. Nu am putut să facem vreo petrecere. A fost o perioadă de relax pentru amândoi. Eu l-am învățat să facă multe lucruri. Când l-am cunoscut nu știa mai nimic. Nu intrase într-un supermarket în viața lui’, a spus Raluca Pulhac, în direct, la tv.

‘Raluca m-a adus pe calea cea bună și pe cea credincioasă. Înainte nu mă rugam la fel de mult ca acum. Mi-a plăcut foarte mult de ea și m-am dat după ea. Eu sunt mai gelos de fel. Sunt și moldovean. Am noroc cu ea că este o fire pașnică. Nu încearcă să mă contrazică până nu mă calmez. Câteodată mă enervează cât de calmă este. Eu aștept încontinuu cearta’, a mărturisit și fostul internațional român.

Cristi Pulhac și Raluca s-au cunoscut la restaurant

Cristian Pulhac și frumoasa lui soție, Raluca, s-au întâlnit într-un restaurant, din întâmplare. Prietenii comuni le-au făcut cunoștință.

‘Pe Cristi l-am văzut prima dată la o masă într-un restaurant, eram amândoi cu prietenii, o parte din ei fiind prieteni comuni. Nu am interacționat prea mult, îmi amintesc că am schimbat câteva vorbe și atât. Dar mi-a atras atenția fiind foarte carismatic’, povestea Raluca în urmă cu ceva timp.

În urmă cu doi ani, fostul fotbalist a participat la competiția Exatlon, în Republica Dominicană. În vârstă de 36 de ani, Cristi Pulhac a activat până acum la 9 cluburi de fotbal din România sau străinătate în aproximativ 16 ani de activitate.

 

citește și...