Cristi Pulhac, actor. ”Cred că sunt primul fotbalist care joacă într-un film”

28.09.2022, 16:52

Fostul jucător de fotbal Crist Pulhac, în vârstă de 38 de ani, a fost actor într-un film. Despre acest proiect a dat sportivul declarați în cadrul unui inteviu pentru postul de televiziune Antena Stars. ”Cred că sunt primul fotbalist… cred că a mai fost Rică Răducanu într-o secvență într-un film, dar cred că sunt primul fotbalist care joacă într-un film”, a spus acesta.

Cristi Pulhac este un fost fotbalist. De-a lungul anilor, Cristi Pulhac a participat la diverse emisiuni de televiziune. În plan personal, Cristi Pulhac și Raluca formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz. Cei doi au făcut nunta în 2015. S-au cunoscut întâmplător, iar Cristi Pulhac a declarat în repetate rânduri că a fost dragoste la prima vedere. Cuplul s-a întâlnit pentru prima oară în urmă cu 12 ani, în fața unui restaurant, acolo unde Cristi i-a găsit brunetei un loc de parcare.

Acum, Cristi Pulhac a debutat ca actor într-un film românesc. Despre rolul interrpretat a dat acesta amănunte într-un intervu pentru Antena Stars.

Cristi Pulhac, actor. ”Mi se potrivește și rolul cred eu”

“Personajul cred că a fost ales foarte bine. Mi se potrivește și rloul cred eu, adică de asta am și fost ales, cred că ar trebui să las așa un mister ca să vadă lumea, cred că sunt primul fotbalist… cred că a mai fost Rică Răducanu într-o secvență într-un film, dar cred că sunt primul fotbalist care joacă într-un film”, a declarat Cristi Pulhac, potrvt spynews.ro.

“Soția a fost prima care a răspuns că da, mergem la film. Ea mă încurajează în absolut orice, și mai ales .. și în celelalte show-uri în care am fost m-a susțiut tot timpul. I-a plăcut foarte mult pentru că și eu merg și îmi dau tot interesul, indiferent la ce show merg și are încredere că mă descurc orice ar fi. Am și fost plecat, ea e obișnuită cu plecatul de acasă. Am mai avut și perioade în care nu ne-am văzut, deci nu a fost chiar atât de greu, plus că eram în țară, nu eram plecat în străinătate”, a mai spus fostul fotbalist.

citește și...