FOTO EXCLUSIV / Cristi Pulhac, distracție de zile mari cu soția pe litoral! Cei doi nu au ținut cont de nimic

22.08.2020, 20:36
FOTO EXCLUSIV / Cristi Pulhac, distracție de zile mari cu soția pe litoral! Cei doi nu au ținut cont de nimic
Cristi Pulhac, distracție de zile mari cu soția pe litoral! Cei doi nu au ținut cont de nimic

Cristi Pulhac și soția lui, Raluca, nu ratează niciun weekend pe litoralul românesc! Fostul concurent de la Exatlon și frumoasa lui parteneră au fost fotografiați de paparazzi Tacataca într-un club exclusivist din Mamaia în timp ce petreceau de zor.

Nu singuri, ci alături de câțiva prieteni apropiați, printre care și BRomania. Cu toții s-au înghesuit în clubul de fițe de la malul mării, fără să țină cont de distanțarea socială sau masca de protecție. La masa la care s-au instalat Cristi Pulhac și a lui parteneră au curs râuri de șampanie scumpă, semn că pandemia de coronavirus nu le-a afectat deloc finanțele.

Sunt îndrăgostiți ca-n prima zi

Deși au împlinit recent 10 ani de relație, focul pasiunii este la fel de aprins ca-n prima zi între Cristi Pulhac și Raluca Alexandrescu.

Fostul fotbalist nu a scăpat-o nicio clipă din ochi pe bruneta sexoasă, cu toate că dansa de mama focului printre zecile de petrecăreți pe metrul pătrat.

Și, ce-i drept, are toate motivele să nu se dezlipească de soția lui. Raluca a stârnit invidia femeilor și a tăiat răsuflarea masculilor cu un outfit negru, format dintr-o rochie scurtă, mulată, și tocuri înalte.

La un moment dat, Cristi Pulhac s-a oprit din distracțe și și-a sărutat cu patos soția, sub privirile pofticioase a celor din jur. Că deh, e greu să te abții lângă așa frumusețe.

Cristi Pulhac și Raluca s-au căsătorit în 2015

Cristi Pulhac și Raluca formează un cuplu de zece ani, iar în urmă cu cinci ani au devenit soț și soție. Cei doi s-au întâlnit într-un restaurant, prin intermediul unor prieteni comuni.

‘Pe Cristi l-am văzut prima dată la o masă într-un restaurant, eram amândoi cu prietenii, o parte din ei fiind prieteni comuni. Nu am interacționat prea mult, îmi amintesc că am schimbat câteva vorbe și atât. Dar mi-a atras atenția fiind foarte carismatic’, povestea Raluca în urmă cu ceva timp.

Cristi Pulhac, cuvinte de laudă la adresa soției

‘Raluca m-a adus pe calea cea bună și pe cea credincioasă. Înainte nu mă rugam la fel de mult ca acum. Mi-a plăcut foarte mult de ea și m-am dat după ea. Eu sunt mai gelos de fel. Sunt și moldovean. Am noroc cu ea că este o fire pașnică. Nu încearcă să mă contrazică până nu mă calmez. Câteodată mă enervează cât de calmă este. Eu aștept încontinuu cearta’, a mărturisit fostul internațional român, la Teo Show.

citește și...