Cristi Mitrea spune tot despre Andreea Mantea. În ce relații este cu ea și cine este iubitul acesteia

15.06.2021, 11:29
Cristi Mitrea spune tot despre Andreea Mantea. În ce relații este cu ea și cine este iubitul acesteia
Cristi Mitrea spune tot despre Andreea Mantea. În ce relații este cu ea și cine este iubitul acesteia

Cristi Mitrea a făcut dezvăluiri despre vedeta de televiziune Andreea Mantea, împreună cu care are un copil.

Andreea Mantea  are un băiețel, David, din povestea de dragoste pe care a trăit-o cu luptătorul de MMA Cristi Mitrea. Fiul celor doi a împlinit șase ani de curând. Prezent la podcastul lui Cătălin Măruță, Cristi Mitrea a vorbit deschis despre Andreea Mantea, explicând în ce relații este cu aceasta.


“Mi-a trecut prin cap să mă căsătoresc cu ea. Nu a zis nu, dar nu era nici un da! Eu sunt prost, eu cred în basme, mie îmi plac poveștile, dar ce s-a întâmplat la Burlăcița a fost fake 70 la sută, nu era adevărat. Ce s-a întâmplat după, a fost real. Dar când desfaci bagajele și vezi ca nu te potrivești, amâni cererea în căsătorie. Nu sunt într-o relație bună cu Andreea acum! Noi ne facem viața un calvar. A fost o vreme când eu nu raspundeam la telefon, apoi ea. Am încercat, de dragul copilului, dar nu merge”, a spus Cristi Mitrea, citat de click.ro.

Cristi Mitrea, despre Andreea Mantea: ”A fost o relație toxică!”


Cristi Mitrea a afirmat că a iubit-o pe Andreea Mantea, dar că relația lor a fost una toxică. „Alesesem sa termin relația de o perioadă bună de timp și ea mi-a trimis un mesaj că e însărcinată și că, orice aș spune eu, ea va păstra copilul! Eu nu am crezut faza cu copilul, mult timp am crezut că e o modalitate de a încerca să mă aducă înapoi. După aceea au apărut pozele și începuse să-i crească burta. Relația mea cu Andreea a fost și cu bune și cu rele. A fost o relație toxică! Am fost împreună 6-7 luni și niciodată nu s-a pus problema cât am fost impreună să facem un copil sau să formăm o familie! Eu întotdeauna am considerat că lucrurile astea trebuie făcute de comun acord. Eu am iubit-o pe Andreea!”, a spus sportivul.

Acesta a ecplicat și de ce nu a recunoscut în acte că David este fiul lui: „Recunosc că m-am gândit că nu e copilul meu. Dar noi aveam o comunicare întreruptă atunci și nu m-a întrebat nimeni dacă vreau să mă duc să semnez. Probabil e linie la mine, unde scrie numele tatălui. Dar nu ești mamă sau tată din pix… L-am vazut prima dată la trei ani. Am avut mustrări de conștiință și m-am dus să-l văd. Am avut cu Andreea niște negocieri în încercarea de a crește împreună copilul și am început să dezvolt aceasta relație cu David. Îmi zice tata! Mi-a zis din nimic așa, o perioadă nu l-am prezentat părinților mei”.

Cristi Mitrea l-a cunoscut pe actualul iubit al Andreei Mantea

Cristi Mitrea a dat-o de gol pe Andreea Mantea, dezvăluinbd și cine este iubitul acesteia. Bărbatul cu care bruneta formează un cuplu în prezent este Valeriu Floricel, producătorul emisinii „Se strigă darul”, de la Kanal D, show pe care Andreea Mantea l-a prezentat împreună cu Bursucu și ulterior cu Mihai Mitoșeru.

Cristi Mitrea a afirmat că l-a cunoscut pe Valeiu Floricel la Andreea Mantea acasă.

„L-am cunoscut și pe actualul ei iubit, Valeriu Floricel, ne-am văzut de vreo două ori la Andreea acasă. N-am discutat prea multe! Ce era să discut cu el? Să-i spun că ce face cu el a făcut și cu mine? Nu prea avem ce să vorbim. Nu sunt într-o relație bună cu Andreea acum! Noi ne facem viața un calvar. A fost o vreme când eu nu-i răspundeam la telefon, apoi nu-mi răspundea ea. Am încercat de dragul copilului, dar nu merge”, a spus Cristi Mitrea, potrivit sursei citate anterior.


Andreea Mantea, alături de Bursucu și producătorul Valeriu Floricel (FOTO: Kanal D)
citește și...