Cristi Mitrea a fost la casting la ”Survivor”. ”Probabil pentru că nu eram ofertant”

20.06.2021, 16:39
Cristi Mitrea a fost la casting la ”Survivor”. ”Probabil pentru că nu eram ofertant”
Cristi Mitrea a fost la casting la ”Survivor”. ”Probabil pentru că nu eram ofertant”

Cristi Mitrea a dezvăluit că a fost la casting pentru emisiunea ”Survivor România”.

Cristi Mitrea a povestit la podcastul lui Cătălin Măruță că a fost la casting pentru a participa la ”Survivor România”, de la Kanal D, însă nu a fost selectat.

”Știi care e faza cu Survivor? Am fost la o preselecție ceva… La un casting, s-au dat niște probe sportive și s-au dus alții, nu știu. Probabil pentru că nu eram ofertant. Nu a fost vorba de bani. Nici nu am negociat. Mi-ar fi plăcut ca experiență. Nu mi-ar fi plăcut din prisma vârstei că vine vreun copil d-ăla de 20 de ani de te aleargă de ies ficații din tine. Te face de râș vreun copil d-ăla”, a declarat Cristi Mitrea, citat de revista Viva.

În ce relații este Cristi Mitrea cu  fosta sa iubită, Andreea Mantea

 

 

Andreea Mantea  are un băiețel, David, din povestea de dragoste pe care a trăit-o cu luptătorul de MMA Cristi Mitrea. Fiul celor doi a împlinit șase ani de curând. Cristi Mitrea a mărturisit în ce relații este cu Andreea Mantea.

“Mi-a trecut prin cap să mă căsătoresc cu ea. Nu a zis nu, dar nu era nici un da! Eu sunt prost, eu cred în basme, mie îmi plac poveștile, dar ce s-a întâmplat la Burlăcița a fost fake 70 la sută, nu era adevărat. Ce s-a întâmplat după, a fost real. Dar când desfaci bagajele și vezi ca nu te potrivești, amâni cererea în căsătorie. Nu sunt într-o relație bună cu Andreea acum! Noi ne facem viața un calvar. A fost o vreme când eu nu răspundeam la telefon, apoi ea. Am încercat, de dragul copilului, dar nu merge”, a spus Cristi Mitrea.

Relația mea cu Andreea a fost și cu bune și cu rele. A fost o relație toxică! Am fost împreună 6-7 luni și niciodată nu s-a pus problema cât am fost impreună să facem un copil sau să formăm o familie! Eu întotdeauna am considerat că lucrurile astea trebuie făcute de comun acord. Eu am iubit-o pe Andreea!”, a adăugat el.

citește și...