Cristi Brancu: ”Televiziunea e seducătoare, dar există viață și fără ea”

07.04.2021, 12:40
Cristi Brancu: ”Televiziunea e seducătoare, dar există viață și fără ea”
Cristi Brancu: ”Televiziunea e seducătoare, dar există viață și fără ea”

Cristi Brancu a vorbit despre ce înseamnă pentru el televiziunea și despre revenirea pe mic ile ecrane.

Cristi Brancu a rămas, în urmă cu ceva timp, fără emisiunea ”Agenția VIP”, pe care o modera la postul de televiziune Antena Stars. Prezentatorul mărturisea că, ulterior, a fost în discuții cu alte posturi TV. Acum Cristi Brancu apare la postul de televiziune Prima TV. Jurnalistul, în vârstă de 48 de ani, a revenit pe sticlă cu un show în care aduce în prim-plan personalități din toate domeniile –  „Exclusiv VIP”. Producția a debutat în luna martie anul acesta.

Cristi Brancu a făcurt declarații despre ce înseamnă televiziunea pentru el și despre revenirea pe micile ecrane în cadrul unui interviu pe care l-a acordat pentru tvmania.ro.

Cristi Brancu: ”Nu am avut timp să mă plictisesc”

Cristi Brancu a afirmat că pauza pe care a avut-o înainte de revenirea pe micile ecrane a fost una necesară.

„A fost foarte bine. Să rezumăm: nu a fost pauză, pentru că am avut cinci ediții pe săptămână la podcast-ul meu, așa că am avut în continuare meciuri în picioare! A fost și necesară pauza, în perioada de plină forță a pandemiei, pentru protecția mea și a familiei. A mai fost ceva important: să înțeleg că televiziunea e seducătoare, dar există viață și fără ea!”, a declarat prezentatorul de televiziune.

„A fost un an în care pandemia ne-a rânduit viețile, așa că am trăit totul cu altă intensitate. Nu am avut timp să mă plictisesc. M-am bucurat mai mult de Oana și Tudor, am fost un tată mult mai eficient! Am avut răgazul de a asculta oferte, de a vedea ce se petrece și de a înțelege că singurul loc în care se reconstruiește solid este la Prima TV”, a mai spus Cristi Brancu pentru sursa mai sus-menționată.

citește și...