Mircea Dinescu nu mai are emisiune la TVR. La ce post de televiziune va apărea

13.02.2021, 11:48
Mircea Dinescu nu mai are emisiune la TVR. La ce post de televiziune va apărea
Mircea Dinescu nu mai are emisiunea la TVR. La ce post de televiziune va apărea

Mircea Dinescu nu va mai realiza emsiiuena ”Politică și Delicatețuri” la Televiziunea Națională.

Potrivit Paginademedia.ro, Mircea Dinescu va face emisiunea ”Politică și Delicatețuri” la Prima TV, acesta renunțând la colaborarea cu Televiziunea Română. Din luna martie va debuta la Prima TV cu show-ul “Poezie şi Delicateţuri”.

„Formatul acestei emisiuni îl am de 15 ani și faptul că a rezistat atât de mult și nu m-am plafonat, e un semn bun. Eu vreau să mă mai joc, mai ales că un vers de-al meu, de pe vremea comunismului, sună așa: „Opriți istoria, cobor la prima”. Din luna martie chiar cobor la prima, la Prima TV. Propunerea de a veni la această televiziune a fost o întâmplare, am discutat și iată că mă aventurez aici cu emisiunea Poezie și delicatețuri, deci mai puțină politică și mai multă poezie, alături de bătrânii lăutari care au suferit mult anul trecut, din cauza pandemiei”,, a declarat Mircea Dinescu pentru Paginamdemedia.ro.

Câți bani lua Mircea Dinescu de la TVR

Celebrul poet, dar și prezentator TV Mircea Dinescu a vorbit, pentru impact.ro, despre suma de bani pe care o încasa de la Televiziunea Națională, unde a realizat trei emisiuni. S-a zvonit că ar primi în jur de 15.000 de euro lunar, însă acesta a lămurit situația.

”Am văzut că sunt tot felul de comentarii pe seama salariului încasat de mine de la TVR. Precizez că eu colaborez la trei emisiuni,… adică producţiile cu unele dintre cele mai mari ratinguri de audienţă, dacă nu chiar cele mai mari. Ei bine, vă spun deschis că am încasat circa 15.000 de euro, pe întreg an 2020, nu 15.000 de euro pe lună, cum susţin unii şi alţii. Cât voi avea audienţă, voi continua să fac acest lucru!”, a declarat Mircea Diescu pentru sursa citată.

Mircea Dinescu a explicat, pentru aceeași sursă, că este pensionar, dar a vorbit și despre afacerile sale, care au fost afectate de pandemia de coronavirus. ”Am devenit pensionar la 70 de ani. Nu mă simt deloc pensionar, dar viaţa mi-a jucat festa asta cu pandemia şi am pierdut aproape tot ce câştigasem în ultimii ani, din afacerile mele”, a mărturist acesta.

citește și...