Cristi Borcea împlinește 51 de ani. Declarația de dragoste pe care i-a făcut-o Valentina Pelinel

17.01.2021, 12:41
Cristi Borcea împlinește 51 de ani. Declarația de dragoste pe care i-a făcut-o Valentina Pelinel
Cristi Borcea împlinește 51 de ani. Declarația de dragoste pe care i-a făcut-o Valentina Pelinel

Omul de afaceri Cristi Borcea își aniversează ziua de naștere. Actuala sa soție i-a transmis un mesaj public cu această ocazie.

În data de 17 ianuarie, Cristi Borcea își aniversează ziua de naștere. Omul de afaceri împlinește 51 de ani. pe contul său de socializare, Valentina Pelinel, actuala sa parteneră de viață, i-a făcut o superbă declarație de dragoste.

”Azi este despre El, barbatul care ma implineste ca femeie si ca om, tatal copiilor nostri minunati si partenerul meu de viata. Te iubesc. La multi ani, iubirea mea ❤”, este mesajul public transmis de Valentina Pelinel de ziua de naștere a soțului ei.

Cristi Borcea are nouă copii

În data de 12 septembrie 2018, Valentina Pelinel s-a cununat civil cu omul de afaceri Cristi Borcea. Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreună un copil, Milan, care a venit pe lume în anul 2016. În data de 1 martie 2019, Valentina Pelinel și Cristi Borcea au devenit din nou părinți de gemene, Indira Maria și Rania Maria. În data de 30 septembrie 2018, Valentina Pelinel și Cristi Borcea au făcut nunta în Ungaria. Nașii cuplului au fost Irina Nicolae și Marius Vizer. Omul de afaceri Cristi Borcea are, în total, nouă copii. Alina Vidican, cea de-a doua soție, are doi copii cu omul de afaceri Cristi Borcea: Alexandru și Gloria. Din căsnicia Mihaelei Borcea cu Cristi Borcea au rezultat trei copii, Patrick și gemenii Antonia Melissa și Mihai Angelo. De asemenea, fostul acționar de la clubul Dinamo mai are un copil dintr-o relație cu o avocată.

Într-un interviu pentru Kanal D, Cristi Borcea a explicat care este relația dintre actuala sa parteneră de viață, Valentina Pelinel, și celelalte două foste soții ale sale, Alina Vidican și Mihaela Borcea. „Valentina este o femeie deosebită, caldă, iubitoare, se înțeleg foarte bine. Fostele soții și Valentina se înțeleg foarte bine. Este o femeie extraordinară și înțelegătoare”, a declarat Cristi Borcea la emisiunea ”Teo Show”.

„Au interese comune, sunt copiii la mijloc, pentru binele copiilor trebuie să se înțeleagă. Le este bine și lor și copiilor. Eu sunt principalul merit, dacă n-aș fi eu, atunci nu s-ar înțelege, nu s-ar cunoaște”, a adăugat el.

citește și...