Cristi Borcea face mărturisiri. ”De trei ori am rămas fără bani. Nu mi-a fost frică de sărăcie. Am muncit mult”

12.05.2022, 13:02
Cristi Borcea face mărturisiri. ”De trei ori am rămas fără bani. Nu mi-a fost frică de sărăcie. Am muncit mult”
Cristi Borcea face mărturisiri. De trei ori am rămas fără bani. Nu mi-a fost frică de sărăcie. Am muncit mult”

Omul de afaceri Cristi Borcea, în vârstă de 52 de ani, a făcut numeroase mărturisiri din viața sa în c adul unui podcast. Acesta a vorrbit despre afacerile sale, dar și despre problemele de sănătate cu care s-a confruntat. ”De trei ori am rămas fără bani. Nu mi-a fost frică de sărăcie. Am muncit mult”, a declarat acesta.

În data de 12 septembrie 2018, Valentina Pelinel s-a cununat civil cu omul de afaceri Cristi Borcea. Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreună un copil, Milan, care a venit pe lume în anul 2016. În data de 1 martie 2019, Valentina Pelinel și Cristi Borcea au devenit din nou părinți de gemene, Indira Maria și Rania Maria. În data de 30 septembrie 2018, Valentina Pelinel și Cristi Borcea au făcut nunta în Ungaria.Nașii cuplului au fost Irina Nicolae și Marius Vizer.Valentina Pelinel a mai fost căsătorită cu Cristian Boureanu.

Omul de afaceri Cristi Borcea are, în total, nouă copii. Alina Vidican, cea de-a doua soție, are doi copii cu omul de afaceri Cristi Borcea: Alexandru și Gloria. Din căsnicia Mihaelei Borcea cu Cristi Borcea au rezultat trei copii, Patrick și gemenii Antonia Melissa și Mihai Angelo. De asemenea, fostul acționar de la clubul Dinamo mai are un copil dintr-o relație cu o avocată. Prezent la podcastul realizat de Nasrrin Ameri, Cristi Borcea a făcut numeroasde dezvăluiri din viața sa. Acesta a vorbit despre afacerile sale, mărturisind că a fost nevoit de multe ori să o ia de la zero. De asemenea, Cristi Borcea a făcut declarații și despre prroblemele de sănătate cu care s-a confruntat.

Cristi Borcea face mărturisiri. ”Înainte să ajung la Dinamo și de două ori după ce am ajuns la Dinamo am fost nevoit să o iau de la zero”

“Mi-a plăcut fotbalul de mic. (…) De trei ori am rămas fără bani. Am vândut apartamentul cu 4 camere din Centrul Civic și mi-am luat… când am venit la Dinamo am veni cu BMW, ultimul tip, bani. Au fost momente în care am rămas fără bani. Am vândut mașinile, mi-am luat Dacia și zic… tot la butelii trebuie să ajung. Am luat din nou o mașină de 40 de butelii și cu ea am reușit. Ajunsesem… erau banane și întorceam capul. Mentalitatea de învingător ți-o dă sportul. M-a ajutat că am făcut sport. Nu am băut și nu am fumat până la 33 de ani. Înainte să ajung la Dinamo și de două ori după ce am ajuns la Dinamo am fost nevoit să o iau de la zero. Nu, nu mi-a fost frică de sărăcie. Am muncit mult”, a detaliat Cristi Borcea, transmite wowbiz.ro.

Despre problemele grave de sănătate pe care le-a avut, omul de afaceri a spus: “Când am pierdut primul campionat, cu Rapidul, în 98 – 99, atunci am avut 3 săptămâni în care n-am dormit deloc și am fost readus cu ace, tot fotbalul m-a făcut să am operații pe cord deschis la 41 de ani. Și în momentul de față sunt pe pastile. (…) N-am regretat nici când am făcut operația pe cord, nici când am pierdut campionate, nici când am intrat în Champions League, nici când am fost la pușcărie 5 ani jumate. Au fost momente unice pentru copil, venind dintr-un cartier din București, cel mai mare vis al lui a fost Dinamo. Și am ajuns să conduc Dinamo și să obțin cele mai mari performanțe din istoria Clubului Dinamo”.

citește și...