Cristi Borcea, apariție neașteptată. Cum s-a îmbrăcat de dragul băiețelului său

11.01.2021, 13:12
Cristi Borcea, apariție neașteptată. Cum s-a îmbrăcat de dragul băiețelului său
Cristi Borcea, apariție neașteptată. Cum s-a îmbrăcat de dragul băiețelului său

Omul de afaceri Cristi Borcea s-a lăsat fotografiat într-o ipostază neașteptată alături de fiul său, Milan.

Valentina Pelinel a postat în mediul online mai multe fotografii în care soțul ei, Cristi Borcea, și fiul lor, Milan, apar îmbrăcați în costume de eroi. Omul de afaceri a ales costumul lui Batman. valentina Pelinel a dat de înțeles că Milan are o pasiune pentru filmul ”Heroes”, iar joacă de-a eroii este ceva obișnuit în familia lor.”Cei mai importanti “eroi” din viata unui copil sunt parintii. Suntem alaturi de ei in cresterea si educatia lor, dar si atunci cand tot ce vor este sa se joace si sa ii ajutam sa-si transforme imaginatia in realitate. La dorinta lui Milan care urmareste cu pasiune filmul Heroes, va prezint echipa de “eroi” de la noi de acasa ??#heroes #eroiicopilariei #parenting”, a notat Valentina Pelinel în dreptul imaginilor.

Internauții au comentat imediat. ”La copiii Alinei Vidican care este tatăl erou?….tot domnul Borcea, nu?….ma gândesc ca cei ai Mihaelei sunt mari, nu mai au nevoie de eroi!!!?”, ”Sunteți părinți minunați”, ”Să-l avertizeze cineva pe Cristi că Superman este stelist”, ”Sunteți o familie superbă”, ”Nu mi-l imaginam pe dl. Borcea în asemenea ipostaze!”, ”Super eroi”, ”Ce drăguț”, au comentat aceștia.

Ce spune Cristi Borcea despre partenerele sale de viață

 

În data de 12 septembrie 2018, Valentina Pelinel s-a cununat civil cu omul de afaceri Cristi Borcea. Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreună un copil, Milan, care a venit pe lume în anul 2016. În data de 1 martie 2019, Valentina Pelinel și Cristi Borcea au devenit din nou părinți de gemene, Indira Maria și Rania Maria. În data de 30 septembrie 2018, Valentina Pelinel și Cristi Borcea au făcut nunta în Ungaria.Nașii cuplului au fost Irina Nicolae și Marius Vizer. Omul de afaceri Cristi Borcea are, în total, nouă copii. Alina Vidican, cea de-a doua soție, are doi copii cu omul de afaceri Cristi Borcea: Alexandru și Gloria. Din căsnicia Mihaelei Borcea cu Cristi Borcea au rezultat trei copii, Patrick și gemenii Antonia Melissa și Mihai Angelo. De asemenea, fostul acționar de la clubul Dinamo mai are un copil dintr-o relație cu o avocată.

Într-un interviu pentru Kanal D, Cristi Borcea a explicat care este relația dintre actuala sa parteneră de viață, Vaentina Pelinel, și celelalte două foste soții ale sale, Alina Vidican și Mihaela Borcea. „Valentina este o femeie deosebită, caldă, iubitoare, se înțeleg foarte bine. Fostele soții și Valentina se înțeleg foarte bine. Este o femeie extraordinară și înțelegătoare”, a declarat Cristi Borcea la emisiunea ”Teo Show”.

„Au interese comune, sunt copiii la mijloc, pentru binele copiilor trebuie să se înțeleagă. Le este bine și lor și copiilor. Eu sunt principalul merit, dacă n-aș fi eu, atunci nu s-ar înțelege, nu s-ar cunoaște”, a adăugat el.

citește și...