Cristi Borcea, adevărul despre operațiile estetice. ”Am câte puţin aşa din fiecare”

21.01.2021, 17:05
Cristi Borcea, adevărul despre operațiile estetice. ”Am câte puţin aşa din fiecare”
Cristi Borcea, adevărul despre operațiile estetice. ”Am câte puţin aşa din fiecare”

Cristi Borcea a făcut declarații legate de intervențiile estetice pe care și le-a făcut.

Omul de afaceri Cristi Borcea are 51 de ani și vrea să arate cât mai bine. Acesta a recunoscut, la emisiunea pe care Denise Rifai o moderează la postul de televiziune Kanal D, că apelează la intervenții estetice.

“Am câte puţin aşa din fiecare, dar dacă nu te îngrijeşti, când ajungi la 50 de ani… Eu am avut şansă că la 25 de ani am făcut primul salon pentru Mihaela (n.r. Mihaela Borcea, prima lui soţie), în Dorobanţi, practic pentru mine l-am făcut. Şi apoi am făcut clinica şi de atunci am început cu masaje, cu tratamente faciale. De la 30 de ani am început cu aparate, la 35 de ani am început şi cu puţin botox, am combinat. Tot timpul am lăsat să nu se cunoască diferenţa. Dacă nu faci nimic şi dintr-odată îţi schimbi înfăţişarea, întinereşti brusc, arată urât. Eu am făcut aşa câte puţin, să ţin ritmul”, a declarat Cristi Borcea, conform click.ro.

Cristi Borcea, despre afacerile sale: ”Soțiile mele nu au nimic pe numele lor!”

Cristi Borcea a mai vorbit, la emisiunea respectivă, și despre afacerile sale, afirmând că soțiile sale nu au nimic pe numele lor.

Cristi Borcea deține mai multe afaceri, în domeniul imobiliarelor și în domeniul carburanților. Afacerile lui de succes sunt trecute, de fapt, pe numele mamei sale.

”Mama este singura femeie în care am încredere totală și toate sunt la mama. Soțiile mele nu au nimic pe numele lor! Mihaela are casa, care este a copiilor, Alina are vilă care e pe numele lui Alex și a Gloriei, Carolin are apartament în Băneasa. Toți ceilalți copii au case, au apartamente, mă ocup de școlarizarea lor, au bone, dar femeile ca să nu o ia razna, nu trebuie să aibă nimic pe numele lor pentru că după aia spun că li se cuvine”, a afirmat Cristi Borcea, citat de revista Viva.

citește și...