Cristi Borcea a împlinit 52 de ani. Ce declarație de dragoste i-a făcut Valentina Pelinel

17.01.2022, 13:56
Cristi Borcea a împlinit 52 de ani. ce declarație de dragoste i-a făcut Valentina Pelinel

Zi imporatnă pentru omul de afaceri Cristi Borcea. Acesta își aniversează astăzi ziua de naștere. Afaceristul împlinește 52 de ani. Cu această ocazie, soția sa, fostul model Valentina Pelinel, i-a făcut urări publice pe contul ei de pe o rețea de socializare. Cei doi au împrteună trei copii, de care sunt foarte mândri.

În data de 17 ianuarie, omul de afaceri își aniversează ziua de naștere.

Acesta împlinește astăzi 52 de ani.

Cristi Borcea a împlinit 52 de ani. ”Îmi completează viața”

Pe contul său de socializare, Valentina Pelinel i-a transmis un mesaj emoționant celui care îi este partener de viață, Cristi Borcea. Mesajul este însoțit de o fotografie în care cei doi apar împreună.

”Astazi este despre tine❤️ La multi ani barbatului care imi completeaza viata? Sa ne fie fiecare zi plina de soare si iubire❤️??”, a scris blonda în mediul online.

Cristi Borcea are nouă copii

În data de 12 septembrie 2018, Valentina Pelinel s-a cununat civil cu omul de afaceri Cristi Borcea. Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreună un copil, Milan, care a venit pe lume în anul 2016. În data de 1 martie 2019, Valentina Pelinel și Cristi Borcea au devenit din nou părinți de gemene, Indira Maria și Rania Maria. În data de 30 septembrie 2018, Valentina Pelinel și Cristi Borcea au făcut nunta în Ungaria.Nașii cuplului au fost Irina Nicolae și Marius Vizer.

Omul de afaceri Cristi Borcea are, în total, nouă copii. Alina Vidican, cea de-a doua soție, are doi copii cu omul de afaceri Cristi Borcea: Alexandru și Gloria. Din căsnicia Mihaelei Borcea cu Cristi Borcea au rezultat trei copii, Patrick și gemenii Antonia Melissa și Mihai Angelo. De asemenea, fostul acționar de la clubul Dinamo mai are un copil dintr-o relație cu o avocată. Valentina Pelinel a mai fost căsătorită cu Cristian Boureanu.