Cristi Borcea a dezvăluit cine l-a otrăvit cu mercur! Coșmarul prin care a trecut soțul Valentinei Pelinel

20.01.2021, 16:16
Cristi Borcea a dezvăluit cine l-a otrăvit cu mercur! Coșmarul prin care a trecut soțul Valentinei Pelinel
Cristi Borcea a dezvăluit cine l-a otrăvit cu mercur! Coșmarul prin care a trecut soțul Valentinei Pelinel

În emisiunea lui Denise Rifai, Cristi Borcea a dezvăluit cine l-a otrăvit cu mercur. În urmă cu mai bine de 10 ani, fostul boss de la Dinamo și prima lui soție, Mihaela Borcea, mărturiseau public că au fost otrăviți cu mercur.

Mihaela Borcea detalia că ea și fostul său soț au descoperit că au o cantitate mare de mercur în organism, după ce au făcut analize de sânge. Soții Borcea nu înțelegeau atunci cine le putea dori răul.

‘Medicii de la Viena mi-au spus că am nivelul de mercur de nouă ori mai mare decât normalul, iar cel de aluminiu de două ori. Am văzut cu stupoare că toate organele erau afectate: inima, creier, sângele era otrăvit – adică mă duceam clar pe un drum de pe care nu mă mai întorceam’, povestea Mihaela Borcea la acel moment.

Cristi Borcea a fost otrăvit cu mercur

Acum, Cristi Borcea a explicat cât de grav i-a fost afectat organismul, după ce a fost otrăvit cu ‘argintul viu’. Soțul Valentinei Pelinel este de părere că cineva a vrut să îi facă rău intenționat și i-a contaminat mâncarea sau băutura cu acest tip de metal greu.

‘Și în momentul de față iau tratament pentru mercur. Am fost peste tot nu numai în America. În 2011, am fost achitat în dosar, nu condamnat. Nu aveam de ce să spun asta. Cu mercurul mă chinui de 20 de ani, sigur, așa zic eu, una pe care am făcut-o să sufere, i-am distrus tinerețea, viitorul, ceva, m-o fi ”executat”, pentru că altfel nu pot să-mi explic’, a spus Cristi Borcea, în emisiunea lui Denise Rifai de la Kanal D.

‘Adică v-a dat să beți mercur?’, l-a întrebat Denise Rifai.

‘Eu știu ce mi-a dat? Mi-a dat să lase amintire’, a răspuns Cristi Borcea.

A avut probleme mari și cu inima

Afaceristul a vorbit și despre problemele cu inima! Cristi Borcea a fost operat pe cord în 2012, la Spitalul Floreasca de prof. dr. Șerban Brănișteanu. Cât timp a fost închis, Borcea a ajuns de multe ori la spital din cauza problemelor cardiace.

‘Și cu operația pe cord s-a spus că am făcut-o pentru a mă sustrage dosarului… Eu eram achitat, în prima instanță eu am fost achitat. Eu am nu numai bypass, am și punte, eu inima nu o mai am legată, este cu un șanț. Nu cred să existe cineva să facă operație pe cord deschis, ca să scape de vreun dosar penal‘, a mai spus Cristi Borcea.

citește și...