Crina Matei a făcut primele declarații după ce a adoptat o fetiță. ”Este un moment în care ne bucurăm reciproc și în cadrul familiei”

30.11.2022, 12:00
Crina Matei a făcut primele declarații după ce a adoptat o fetiță. ”Este un moment în care ne bucurăm reciproc și în cadrul familiei”
Crina Matei a făcut primele declarații după ce a adoptat o fetiță

Actrița Crina Matei, în vârstă de 50 de ani, a devenit mămică după ce a adoptat o fetiță. Vedeta a făcut primele declarații despre evenimentul fericit din viața sa. ”Este un moment în care ne bucurăm reciproc și în cadrul familiei”, a măîrturisit Crina Matei în cadrul unui nterviu pentru postul de televiziune Antena Stars.

În urmă cu ceva timp, actrița Crina Matei a decis să adopte o fetiță. Totul s-a întâmplat în mare secret.

Crina Matei a preferat să fe discretă în ceea ce privește acest eveniment important care s-a petrecut în viața sa. Artista a făcut prmele declarații în acest sens pentru postul de televiziune Antena Stars.

Crina Matei a făcut primele declarații după ce a adoptat o fetiță.”E o provocare minunată”

”Este un subiect care am hotărât să îl țin, cel puțin pentru acest moment, cât mai aproape de sufletul meu, pentru că este foarte mică (…) Vreau să le mulțumesc tuturor celor care m-au felicitat, dar și celor care au înțeles că tot ceea ce ține, până la urmă, de rezerva asta de intimitate a unui om trebuie să rămână acolo. Nu vreau să privez pe nimeni și nu vreau să se simtă nimeni lezat de faptul că nu vorbesc foarte mult despre lucrul ăsta”, a declarat Crina Matei, potrivit spynews.ro.


„Nu sunt de ascuns, dar în același timp este un moment în care ne bucurăm reciproc și în cadrul familiei de acest eveniment și atunci când lucrurile vor mai avansa, atunci vom vorbi mai multe. E o provocare minunată. Femeile sau oamenii trebuie să aibă resursă de vitalitate și de bucurie”, a mai spus actrița.

Crina Matei, despre cariera sa în televiziune

De-a lungul anilor, Crina Matei a participat și la  show-uri de televiziune care s-au bucurat de mare succes la public și a avut parte de colaborări care i-au marcat cariera.

”Televiziunea mi-a adus şi ea multă bucurie. Şi întâlniri importante. Valoroase. Am lucrat film de televiziune cu Andrei Zincă. Dar şi divertisment de clasă cu Valeriu Lazarov. Am asistat la zile interminabile de filmare cu acest imens realizator, în platouri uriaşe, create pentru formatul Genialii, de la Antena 1. M-a chemat să prezint sau să fac scenete. Să cânt sau să interacţionez cu personalităţi incontestabile din lumea filmului, teatrului sau sportului românesc. În ediţia dedicată actriţei Stela Popescu, mi-a cerut să refac monologul acesteia de început, Bâlbâita. Ce emoţii am avut în platoul ăla imens de la Snagov! Am învăţat să-mi controlez şi să-mi valorific emoţia, să înţeleg preţul unei secunde în televiziune. Am învăţat diferenţele între o emisiune înregistrată şi riscul pe care-l ai într-una live”, a declarat  Crina Matei pentru teatrulstelapopescu.ro.

”Am lucrat cu Adela Harnagea un excepţional format denumit la noi Cei mai frumoşi ani. Şi acolo am avut-o ca partener permanent pe formidabila actriţă Stela Popescu. Era de un profesionalism incredibil. Foarte caldă şi ajutătoare. Ne-am înţeles bine. Ca-ntre noi, săgetătoarele, fetiţo, aşa zicea. Nu erau uşoare zilele de filmare. Lume multă, artişti mulţi şi program diferit, echipă mare, band live. Am fost cooptată în echipa festivalurilor de la Mamaia şi de la Callatis de către Titus Munteanu şi Gabriel Cotabiţă. Tuturor le sunt recunoscătoare pentru ce m-au lăsat să învăţ de la ei. Lista poate continua. Sunt mulţi cei care au crezut în forţa mea de a le materializa visul. Pentru asta mă înclin lor şi publicului şi le spun: MULŢUMESC!”, a completat artista.

citește și...