VIDEO / Detalii despre fetița adoptată de Victor Ponta și Daciana Sîrbu. Cine este micuța

09.12.2020, 15:06
VIDEO / Detalii despre fetița adoptată de Victor Ponta și Daciana Sîrbu. Cine este micuța
Detalii despre fetița adoptată de Victor Ponta și Daciana Sîrbu. Cine este micuța

Victor Ponta a făcut dezvăluiri-bombă în emisiunea lui Denise Rifai, de la Kanal D! Fostul premier al României a mărturisit că are trei copii, nu doi copii, așa cum credea toată lumea.

Victor Ponta a șocat pe toată lumea, marți seară (8 decembrie), în interviul cu Denise Rifai. El a spus că a înfiat o fetiță, împreună cu soția lui, Daciana Sârbu.

Victor Ponta a anunțat că se retrage și din viața politică, după ce partidul său, PRO România, nu a reușit să treacă pragul de 5 la sută și să ajungă în Parlament.

Victor Ponta și Daciana Sîrbu au înfiat o fetiță

În emisiunea ’40 de întrebări cu Denise Rifai’, fostul premier a dezvăluit că el și Daciana Sârbu au adoptat un copil.

‘Trei. Câți am acum, trei! Nu pot să dezvolt, dar pot să răspund cinstit la întrebarea dvs”, a răspuns Victor Ponta.

Denise Rifai a vrut să lămurească subiectul și a insistat: ”Ați vorbit despre al treilea copil…”.

”Nu pot să vorbesc despre acest subiect decât în prezența Dacianei”, a mai adăugat Victor Ponta.

După ce a apărut interviul cu Victor Ponta, Wowbiz a scos la iveală cine este fetița pe care fostul premier al României a înfiat-o. Micuța a fost adoptată dintr-un centru de plasament, are șase ani și se numește Maria.

Cine este micuța adoptată

Se pare că Victor Ponta nu a dorit să se știe de fetiță până acum, pentru a nu se interpreta că se folosește de acest subiect în campania electorală.

‘Am convenit cu invitatul meu din această seară, de la #40deIntrebari, Victor Ponta, să fiu eu cea care aduce toate clarificările legate de răspunsul său, referitor la faptul că are 3 copii, și nu 2, așa cum știam cu toții până acum. Daciana și Victor Ponta au înfiat o fetiță! Are 6 ani și se numește Maria Ponta. Un copil foarte frumos, pe care ei și l-au dorit enorm!’, a dezvăluit jurnalista Denise Rifai, pe rețelele de socializare, după emisiune.

Victor Ponta are doi copii biologici, pe Andrei, 17 ani, din prima căsătorie, și o fetiță, Irina, de 12 ani, împreună cu Daciana Sârbu.

 

citește și...