VIDEO / Cum a ajuns Simona Gherghe în televiziune. ”Știam că nu sunt telegenică, pentru că așa mi se spusese cu vreo doi ani înainte”

25.11.2022, 17:18
VIDEO / Cum a ajuns Simona Gherghe în televiziune. ”Știam că nu sunt telegenică, pentru că așa mi se spusese cu vreo doi ani înainte”
Cum a ajuns Simona Gherghe în televiziune

Prezentatoarea de televiziune Simona Gherghe, în vârstă de 45 de ani, le-a arătat fanilorr săi din medul online cum a încveput cariera sa pe micile ecrane.  Vedeta a dat publicității imagini inedite cu ea de la prima probă pe care a dat-o pentru a lucra în televiziune. ”Știam că nu sunt telegenică, pentru că așa mi se spusese cu vreo doi ani înainte”, a mărturisit Simona Gherghe.

Simona Gherghe este căsătorită, din anul 2017, cu Răzvan Săndulescu. Cuplul are doi copii, o fetiță, care se numește Ana Georgia, și un băiețel, Vlad Ioan.

În plan profesional, Simona Gherghe are o carieră de invidiat, find prezentă de mulți ani pe micile ecrane. Pe contul său de pe o rețea de socializare, Simona Gherghe a dat publicității o întegistrare video cu ea la prima probă pe care a dat-o pentru a lucra în televiziune. Avea, la acea vreme, 23 de ani.

Cum a ajuns Simona Gherghe în televiziune.”Prietenul meu de atunci m-a dus să dau această probă în care nu am crezut deloc”

”Asa a inceput povestea mea de iubire cu televiziunea. Aveam 23 de ani si am dat aceasta proba, la postul local afiliat Antenei 1. Lucram in radio, un loc pe care il iubeam si despre care credeam ca ma va scoate la pensie. Genul ala de rezolutii definitive, specifice tinerilor… Prietenul meu de atunci m-a dus sa dau aceasta proba in care nu am crezut deloc”, a povestit Simona Gherrghe pe contul său de socializare.

”In definitiv, eu iubeam radioul si stiam ca nu sunt telegenica, pentru ca asa mi se spusese cu vreo doi ani inainte, tot la un concurs pentru prezentatori de stiri. Ei bine, pare ca m-am inselat. Oamenii m-au placut. Asa avea sa inceapa povestea pasiunii mele, de mai bine de 20 de ani… Restul e istorie. Istoria mea personala”, a adăugat aceasta.

citește și...