„Cred că mai bine îmi luam câteva apartamente de banii pe care i-am dat pe haine”. Câți bani cheltuie Alex Velea pe haine

03.09.2022, 19:04

Alex Velea a vorbit despre sumele colosale pe care le-a cheltuit pentru a-și achiziționa hainele de brand preferate. Solistul a mărturisit că pasiunea pentru haine este cel mai mare viciu al său.  „Cred că mai bine îmi luam câteva apartamente de banii pe care i-am dat pe haine”.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Alex Velea are mare grijă de felul în care arată. Artistul recunoaște că este pasionat de haine și că acum se îmbracă de cele mai cunoscute branduri.

Alex Velea a mărturisit că venirea pe lumea a celor doi copii a schimbat modul său de a cheltui banii.

”Valoarea banului e altfel pentru mine”

„Mai ales acum de când am copii, valoarea banului e altfel pentru mine, conștientizez altfel lucrurile și ei au devenit centrul atenției. Și nu îmi mai vine să îmi iau mie, mai degrabă le-aș lua lor, totodată mă gândesc că nu pot să dau atâția bani pe un adidas, pentru că acum sunt în creștere. E un amalgam de sentimente, nevastă-mea, în schimb, e mână largă. Ne răsfață ori de câte ori are ocazia. Bine, e reciprocă treaba”, a spus Alex Velea, care are doi copii alături de Antonia, pe Dominic și pe Akim.

Artistul a mai spus că a cheltuit foarte mulți bani pe haine, bani cu care putea să achiziționeze câteva apartamente.

„Cred că mai bine îmi luam câteva apartamente de banii pe care i-am dat pe haine”

„Am câteva zeci, cred că sute de perechi de ochelari. Dar îmi doresc să fiu «icon» din punct de vedere muzical, asta cu fashion-ul a venit ca o continuare, adică mi se pare că trebuie să formezi un pachet. Ca să fii un «Pop Icon», un PopStar, trebuie să le îndeplinești pe toate și să îți meargă bine și cu muzica, să poți să te miști foarte bine pe scenă, să știi să joci puțin «acting», să ți-o arzi bine și cu moda!

Să corespunzi din punct de vedere vestimentar diverselor evenimente la care ești invitat! Am văzut un TikTok și era unul super aranjat, și îl întreabă: «Mamă, ce bine ești îmbrăcat, ești bogat?», «Nu, sunt inconștient!». Cred că mai bine îmi luam câteva apartamente de banii pe care i-am dat pe haine! Glumesc, îmi place să fiu aranjat! Cel mai important e să fii curat și pe interior și pe exterior!”, a mai spus Alex Velea pentru cancan.ro.

citește și...