CRBL și Oase s-au certat după ‘Asia Express’! Cei doi au rupt prietenia din cauza banilor: ‘Ca Iuda m-ai trădat’

22.02.2020, 09:26
CRBL și Oase s-au certat după 'Asia Express'! Cei doi au rupt prietenia din cauza banilor: 'Ca Iuda m-ai trădat'
CRBL și Oase s-au certat după 'Asia Express! Cei doi au rupt prietenia din cauza banilor

CRBL și Oase s-au certat după ‘Asia Express’, sezonul 2! Cei doi au trecut prin multe peripeţii în India şi în Sri Lanka, iar la final au câștigat marele premiu de 30.000 de euro.

CRBL și Oase s-au certat după ‘Asia Express! Cei doi au rupt prietenia din cauza banilor

‘Nu aveam nici o şansă să ne întoarcem certaţi din India. Au trecut atâţia ani de când ne ştim şi nu ne-am certat. Suntem prieteni cam de 15 ani, de foarte mult timp. A fost fan Simplu, a fost fan CRBL, breakdance-ul ne-a unit.

După care, vinovaţi pentru tot fenomenul Kendama România suntem tot noi doi. Este cel mai bun prieten al meu şi prietenii se numără pe degetele de la o mână. El este degetul mijlociu’, declara CRBL la întoarcea din Asia Express.

La nici un an distanță de la terminarea show-ului de la Antena 1, CRBL și Oase sunt la cuțite și au transformat o prietenie de 15 ani în dușmănie pe viață. Conform Click!, scandalul ar fi pornit de la faptul că producătorii emisiunii ‘Asia Express’ ar fi vrut ca ei să fie co-prezentatorii ediţiei difuzate acum pe micile ecrane.

Motivul pentru care au rupt prietenia

Inițial, au convenit, de comun acord, să nu semneze actele pentru a merge din nou în Asia. La scurt timp, Ionuţ Dongo (Oase) s-a răzgândit și a decis să meargă ca și co-prezentator la Asia Express, sezonul 3. Această decizie l-a scos din minți pe CRBL, care a rupt orice legătură cu bunul său prieten.

Mai mult de atât, solistul a lansat o piesă nouă, ‘Cine mi-s’, iar imaginile din videoclip şi versurile melodiei îi sunt dedicate lui Oase.

CRBL îl face praf pe Oase. În videoclipul melodiei, artistul rupe și dă foc la toate amintirile cu fostul lui amic.

‘E foame de bani, bani/Şi se crede, cine mi-s/, În lupta contra cronometru/, Pentru o condiţie/, Eşti doar o panaramă/Ce se visează miss/, Că e foame de bani/’, sunt versurile piesei lansate de CRBL.

Cu banii câștigați la Asia Express, Oase și-a deschis un bar în centrul Capitalei.

‘Am fost întrebat de la ce vine Kuma, numele localului. Oamenii s-au gândit că e ceva elaborat, are o semnificaţie ascunsă, dar vă mărturisesc că eu nu am stat prea mult pe gânduri atunci când am ales numele barului, aşa că l-am numit după numele pisicii mele’, spunea Oase.

citește și...