CRBL a vorbit despre Antonia, la TV. ”Aș vrea să văd cum e cu ea 24 de ore. Alex, nu te supăra”

28.05.2022, 13:09

CRBL a vorbit despre Antonia, în emisiunea lui Măruță. Artistul a făcut declarații surprinzătoare despre Antonia și l-a rugat pe Alex Velea să nu se supere. Mai mult, solistul a făcut declarații și despre Andreea Tonciu. ”Aș vrea să văd cum e cu Antonia 24 de ore. Alex, nu te supăra”. Ce a spus artistul despre Andreea Tonciu.

CRBL a fost invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV. Fostul concurent de la „Survivor România” 2022 a acceptat provocarea sosurilor picante și a fost nevoit ori să răspundă celor mai incomode întrebări.

Artistul a fost întrebat cu ce vedetă din showbizul românesc s-ar căsători, dacă ar fi obligat și dacă nu ar formă un cuplu cu actuală soție. Vedeta nu a stat prea nult pe gânduri și a numit-o pe Antonia.

”Aș vrea să văd cum e cu Antonia 24 de ore”

CRBL l-a rugat pe Alex Velea, partenerul Antoniei, să nu se supere. „Obligativitatea e problema. Antonia. Nu, mă, Alex, nu te supăra. Eu am zis asta că aș vrea să văd cum e cu Antonia 24 de ore, cum gătește, cum face curat”, a explicat CRBL , în direct la Pro TV.

CRBL este căsătorit cu Elena din anul 2008. Au împreună o fetiță pe nume Alessia

Ce a spus artistul despre Andreea Tonciu

Jocul a continuat, iar CRBL a fost nevoit să o descrie pe Andreea Tonciu, fosta lui colegă de la „Survivor România” 2022.

„Gură mare, om bun, nepregătită”, a spus el, conform Pro TV.


CRBL a vorbit despre Oase, fostul lui prieten, cel alături de care a participat la „Asia Express”. Artistul a numit trei defecte: „Leneș, mimăm bunăstarea, sete de cine mi-s. Sper că s-a vindecat de asta”.

În cadrul competiției Survivor România 2022, CRBL a fost coleg de echipă cu Andreea Tonciu și TJ Miles.

citește și...