Cove, după plecarea de la emisiunea ”Vorbește lumea”. ”Pro TV nu mai e de mult ceea ce a fost”

16.09.2021, 12:24
Cove, după plecarea de la emisiunea ”Vorbește lumea”. ”Pro TV nu mai e de mult ceea ce a fost”
Cove, după plecarea de la emisiunea ”Vorbește lumea”. ”Pro TV nu mai e de mult ceea ce a fost”

Gabriel Coveșeanu, în vârstă de 46 de ani, a renunțat la colaborarea cu postul de televiziune Pro TV de curând. Acesta a prezentat ani la rând emisiunea ”Vorbește lumea”, alături de Adela Popescu. Acum, Cove are un nou proiect de televiziune. Acesta apare la postul de televiziune Prima TV, la emisiunea ”Flash monden”, alături de prezentatoarea Dian Bart.

În data de 30 august 2021, la PRO TV a început un nou sezon al emisiunii „Vorbește lumea”, prezentată de Adela Popescu, care s-a întors din concediul de maternitate. Gabriel Coveșeanu, alias Cove, co-prezentatorul show-ului  în ultimii ani, a anunțat, zilele trecute, că el nu va mai face parte din acest proiect.

Cove apare acum la postul de televiziune Prima TV, unde prezintă, alături de Diana Bart, emisiunea ”Flash Monden”, din 13 septembrie, de la ora 19.30. Cove a mai prezentat la Prima TV emisiunea ”Mama mea gătește mai bine”. Acesta a vorbit, pentru click.ro, despre plecarea sa de la postul de televiziune Pro TV.

Cove, după plecarea de la emisiunea ”Vorbește lumea”. ” Vreau să mă simt relaxat, să nu simt o povară când vin la serviciu”

Cove a afirmat că Pro TV nu mai este ce era cândva și că și-a dorit să se simtă relaxat atunci când vine la locul de muncă, nicidecum să simtă acest lucru ca pe o povară.

”În definitiv și Messi a plecat de la Barcelona! O schimbare e de bun augur. Pro TV nu mai e de mult ceea ce a fost pe vremea când l-a înființat Sârbu. A rămas doar imaginea din Pro TV. Vreau să mă simt relaxat, să nu simt o povară când vin la serviciu”, a declarat prezentatorul de televiziune pentru sursa citată.

citește și...