Costin Mărculescu ar fi împlinit 51 de ani. Mesajul plin de durere al fostei sale iubite

29.06.2020, 14:11
Costin Mărculescu ar fi împlinit 51 de ani. Mesajul plin de durere al fostei sale iubite
Costin Mărculescu ar fi împlinit 51 de ani. Mesajul plin de durere al fostei sale iubite

Actorul Costin Mărculescu ar fi împlinit astăzi, 29 iunie 2020, 51 de ani. Fosta lui iubită, Cristina Canela, a transmis, cu această ocazie, un mesaj plin de regrete în mediul online.

Cristina Canela, fosta iubită a lui Costin Mărculescu, a declarat, dupșă moartea acestuia, că ultima oară când a vorbit cu acesta a fost în data de 20 mai, când a fost ziua ei de naștere. Acum, în ziua în care Costin Mărculescu ar fi împlinit 51 de ani, Cristina Canela a transmis un mesajplin de durere pe contul său de pe o rețea de socializare.

“La mulți ani pentru ziua ta de, 51 ani! Ai avut încredere în foarte mulți oameni care te-au dezamăgit între timp și, ce-i mai rău, e că nu m-ai ascultat când îți spuneam de ei că doar se folosesc de tine și să nu te mai vezi cu ei. Te-ai zbătut în zadar, ți-ai dorit să fii bărbatul puternic, pe care nu-l afectează nimic, dar oamenii te-au abandonat când ți-a fost mai greu, s-au folosit de tine amuzându-se pe seama ta!

Te vedeam trist, obosit, cu sufletul plin de teamă, nu atât de singurătate, pentru că într-un fel îți plăcea, deoarece te săturase-și să mai suferi, dar te speria gândul că ai avut cândva un vis pe care, cu fiecare zi ce trecea, îți părea imposibil de realizat!

Te-ai îndepărtat de toți, ai crezut în multă lume, Dumnezeu a fost bun prin mine, dar multă lume, prieteni, rude s-au băgat, m-au dat la o parte ușor din calea ta prin răutatea din sufletul lor!

Dacă nu-mi păsa de tine, nu te certam mereu atunci când greșeai și nici alături la greu nu-ți stăteam atâta timp. Dar tu ai stricat, că nu ai vrut să lupți, m-ai lăsat doar pe mine să trag pentru amândoi!”, a notat Cristina Canela.

”Nu există zi fără să nu te regret”

Cristina Canela afirmă că și-ar fi dorit ca fostul ei iubit, Costin Mărculescu, să lupte mai mult pentru viața lui și să nu renunțe atâ de ușor.

“Îți voi spune un banc, ca să înțelegi ce doresc să-ți transmit: era odată un om care avea multă credință, dar se considera fără noroc; și omul acesta se ruga cu atâta ardoare: ”Doamne Dumnezeule, ajută-mă să câștig și eu la loto, ca să am o viață mai ușoară”. Și se tot ruga bietul om zi și noapte până când, într-o bună zi, Dumnezeu i-a spus: ”Bine omule, eu vreau să te ajut, dar dă-mi și mie o șansă și cumpără-ți un bilet”. Așa și tu, ca să ai o șansă, nu mai trebuie să renunți, trebuie să te zbați ca să primești ceea ce îți doreșți. Sper să-ți fie bine acolo unde ești acum, să îți găsești liniștea!

Nu există zi fără să nu te regret, mi-ar fi plăcut să lupți mai mult pentru viața ta și să nu renunți atât de ușor, mi-ar fi plăcut să muncești și tu ceva, fără să te desconsideri ca om, munca simplă nu e o rușine! Toate s-ar fi schimbat în viața ta dacă m-ai fi ascultat și ți-ai fi dorit cu adevărat să îți schimbi viața, spre a-ți întemeia o familie, dar frica și orgoliul și-au spus ultimul cuvânt!”, a mai spus Cristina Canela, potrivit click.ro.

A murit singur în casă

Actorul Costin Mărculescu a fost găsit mort în casă în noaptea de 10 iunie spre 11 iunie 2020. Acesta nu mai fusese văzut de vecini de câteva zile, nu mai răspundea la telefon şi nici pe reţelele de socializare, iar câinele alături de care locuia lătra neîncetat. Poliţiştii chemaţi la faţa locului au descoperit corpul actorului în cadă, în stare de putrefacţie.

Costin Mărculescu a fost înmormântat la cimitirul Reînvierea, acolo unde sunt înmormântate mama și bunica lui.

Cine a fost Costin Mărculescu

Născut la 29 iunie 1969 la Craiova, Costin Mărculescu a debutat în televiziune în anul 1984, la vârstă de 15 ani, în două piese TV “Misiune specială” și “Ecaterina Teodoroiu”, iar în Cinematografie în 1985, în filmul regizoarei Cristiana Nicolae “Al patrulea gard lângă debarcader”, conform Cinemagia.

În 1986 a jucat în “Liceenii” alături de Ștefan Bănică Jr., Oana Sârbu, Mihai Constantin, Tudor Petruț, Cesonia Postelnicu, Ion Caramitru, Tamara Buciuceanu, George Ivașcu.

A absolvit Academia Națională de Teatru și Film I.L. Caragiale promoția 1989 – 1993. A fost invitat în emisiuni de divertisment în calitate de actor sau cântăreț.

citește și...