Costi Ioniță se pregătește pentru Premiile Grammy. Vedeta este în drum spre Los Angeles

03.04.2022, 15:44

Costi Ioniță  este în drum spre Los Angeles. Costi Ioniță a fost nominalizat la categoria producătorilor muzicali. Este a doua oară când Costi Ioniță este nominalizat la Premiile Grammy. ”Sunt mândru că sunt român și nu o să vă fac de râs”, a zis Costi Ioniță.

Costi Ioniță se numără printre compozitorii care au lucrat la albumele „Live N Livin” a lui Sean Paul și „Positive Vibration” a lui Jesse Royal, amândouă piese fiind nominalizate la categoria „Cel mai bun album reggae”, la Premiile Grammy 2022.

Artistul a mai fost nominalizat și în anul 2012 pentru albumul lansat de Shaddy, album care s-a bucurat de succes.

Costi Ioniță a fost nominalizat la Premiile Grammy

Solistul a declarat că se simte mândru că va reprezenta țara la astfel de premii prestigioase și promite că nu își va dezamăgi fanii.

“Dragii mei, mă îndrept către Las Vegas unde se țin Premiile Grammy. Este prima oară în istoria muzicii când un român e nominalizat de două ori la aceste premii prestigioase. Nu contează dacă se câștigă sau nu, important e că suntem acolo și oriunde m-aș afla, sunt mândru că sunt român și nu o să vă fac de râs”, a zis Costi Ioniță într-un video pe TikTok.

Costi Ioniță, nominalizat la premiile Grammy din 2012

În 2012, Costi Ioniță a mai avut o nominalizare pentru albumul la care și-a adus contribuția – „Summer în Kingston” (nominalizat la „Cel mai bun album reggae”) – pe care l-a lansat Shaggy.

Costi Ioniță și-a început cariera la vârsta de 12 ani, în momentul în care s-a alăturat tarafului din Constanța, unde a avut parte de instruire amănunțită din partea lui Ion Rădulescu, urmând ca în câțiva ani să reușească să formeze trupa „Valahia”.

Costi Ioniță a continuat să cânte și să producă muzică, iar începând cu anul 2012, a ajuns să compună și pentru artiști internaționali. Printre cei care i-au cântat melodiile se numără și Shaggy, Don Omar, Mohombi, Farruko și Celia.

citește și...