Costi Ioniță s-a pozat alături de Anitta și Becky G, cele mai apreciate artiste internaționale. Reacțiile internauțiilor

23.11.2021, 18:29

Costi Ioniță, în vârstă de 43 de ani, trăiește visul american. Nu este o noutate că a cucerit America, după ce piesele produse de el a ținut topurile peste Ocean. Numeroasele colaborări cu artişti consacraţi i-au adus recunoaşterea în America, unde este văzut ca un celebru producător şi compozitor. În urma cu câteva zile, Costi Ioniță a fost prezent la Latin Grammy 2021, unde s-a pozat cu vedete internaționale, precum Anitta sau Becky G.

Latin Grammy 2021 a avut loc la MGM Grand Garden Arena joi (18 noiembrie) din Las Vegas.

Pe pagina sa de Instagram, Costi Ioniță a publicat un video și câteva fotografii, alături de Anitta, cântăreață, compozitoare, actriță, dansatoare și producătoare muzicală braziliană.

Costi Ioniță, alături de vedete internaționale

De asemenea, a postat un videoclip cu celebra artistă Becky G, în dreptul căruia a notat cu hashtag că este mândru că este român.

Comentariile internauților nu au întârziat să apară.

“Așteptam o posibilă colaborare @costiofficial @iambeckyg ar fi bombă”;  “Bine Costiiiii. Bravo!”

 

 

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de COSTI (@costiofficial)

 

Costi Ioniță a părăsit România

Într-o postare pe contul personal de socializare, acesta a anunțat, recent, că a plecat spre Miami, acolo unde are alți prieteni buni, artiști internaționali.

„La revedere, România! O să-mi fie dor de tine, indiferent de orice”, a spus artistul.

Costi Ioniță a fost primul român care a ajuns în Billboard, cel mai important top muzical din lume, alături de artişti precum Rihanna, Maroon 5 şi Nicky Minaj, cu piesa “I need your love”, în 2015.

citește și...