Alexandra Stan, la capătul puterilor la ‘Survivor România’! A izbucnit în lacrimi. Ce i-a spus lui Jador

21.01.2021, 22:23
Alexandra Stan, la capătul puterilor la 'Survivor România'! A izbucnit în lacrimi. Ce i-a spus lui Jador
Alexandra Stan, la capătul puterilor la 'Survivor România'! A izbucnit în lacrimi. Ce i-a spus lui Jador

Competiția ‘Survivor România 2021’ devine din ce în ce mai aprigă, iar unii concurenți au răbufnit și vor să plece acasă. Este și cazul Alexandrei Stan, concurenta din echipa Faimoșilor. 

În ediția de joi seară, 21 ianuarie, blondina nu s-a mai putut abține și a izbucnit în plâns. Se pare că solista nu s-a adaptat deloc în Republica Dominicană și a cerut să se întoarcă în România.

În plus, ea a avut mai multe conflicte cu băieții din echipa Faimoșilor, iar despre Cătălin Moroșanu a afirmat că este misogin. Alexandra Stan s-a confesat lui Jador, colegul ei de echipă.

Alexandra Stan a cedat la ‘Survivor România’

”Nu mai vreau să fiu la emisiunea asta, Jador”, a spus Alexandra Stan.

Părinții artistei au mărturisit că trăiesc intens fiecare ediție a reality-ului de la Kanal D și o susțin pe fiica lor din fața micului ecran. Mama Alexandrei Stan, Daniela, a declarat că i-a dat mai multe sfaturi acesteia înainte să intre în competiție.

Ce spune mama artistei

‘Cred că îi este greu, dar cred că se va descurca. Ea își exteriorizează foarte mult emoțiile, ca să se elibereze. Am sfătuit-o, am vorbit mult înainte să plece, să nu țină în ea. Este un mod de vindecare. Începe să își spună cuvântul lipsa hranei, deși ea este învățată să mănânce puțin, e vegetariană. Condițiile și depărtarea, fără comunicarea cu noi, își spun cuvântul.

Eu stau numai cu pastile. Nu am probleme cu inima, dar am emoții foarte mari, simt că-mi iese inima din piept. Soțul meu se uită și este foarte încordat, o încurajează , . De multe ori îl temperez, îi spun că o să fie bine. Totul este să nu se accidenteze, eu mă rog la Dumnezeu să nu pățească ceva rău, este cea mai mare grijă a mea’, a spus mama cântăreței, scrie kanald.

citește și...