Cosmina Păsărin se confesează. ”Am avut parte și de prejudecăți și de obstacole”

28.07.2021, 16:17
Cosmina Păsărin se confesează. ”Am avut parte și de prejudecăți și de obstacole”
Cosmina Păsărin se confesează. ”Am avut parte și de prejudecăți și de obstacole”

Cosmina Păsărin, în vârstă de 38 de ani, a făcut mărturisiri legate de viața sa. Vedeta a afirmat că a avut parte de obstacole și prejudecăți. ”Acesta este prețul pe care persoanele expuse îl plătesc”, a spus aceasta. De asemenea, Cosmina Păsărin a dezvăluit, într-un interviu, și ce anume nu ar putea ierta într-o relație de cuplu.

Cosmina Păsărin a acordat un interviu pentru libertateapentrufemei.ro.

Printre altele, Cosmina Păsărin a vorbit despre celebritate și a mărturisit că, de-a lungul anilor, a avut parte de prejudecăți și de false așteptări.

Cosmina Păsărin se confesează. ”Nu oricine își dorește să aibă parte de o relație cu o persoană expusă”

”Da, am avut parte și de prejudecăți și de obstacole. Acesta este prețul pe care persoanele expuse îl plătesc. Lucrurile devin complicate când vine vorba, de exemplu, despre o relație amoroasă. Se pare ca nu oricine își dorește să aibă parte de o relație cu o persoană expusă, am văzut asta de-a lungul anilor. Unii oameni consideră că acest aspect reprezintă pentru ei o presiune. Pot înțelege asta, dar dacă se întâmplă acest lucru înseamnă că acel om nu este potrivit pentru mine. Acum pot trece mai ușor peste acest lucru, chiar dacă în trecut îmi era mai greu”, a declarat Cosmina Păsărin.

”De prejudecăți nu mai vorbim, cred că ele există în orice domeniu, din nefericire, însă înveți în timp să te obișnuiești, înveți să îți schimbi gândirea și încerci să te ții departe de gândurile negative care vin din partea oamenilor către tine. Trebuie să îți construiești acel mindset de care ai nevoie ca să faci față, altă soluție nu este”, a adăugat aceasta.

Cosmina Păsărin se confesează. Ce compromisuri nu ar face din dragoste

În cadrul aceluiași interviu, Cosmina Păsărin a explicat și ce compromisuri nu ar face niciodată din dragoste.

”Nu aș putea accepta să am lângă mine o persoană care este violentă, nu aș accepta să fiu mințită și nu aș mai accepta să stau într-un loc unde nevoile mele afective și dorințele mele nu sunt luate în calcul. Mi se pare normal ca într-o relație echilibrată, cei doi să aibă grijă unul de celălalt. Din păcate, am trăit multe experiențe de acest fel și nu aș vrea să mai am de-a face cu astfel de oameni”, a afirmat vedeta.

Cosmina Păsărin s-a iubit cu George Vintilă

Cosmina Păsărin a devenit cunoscută datorită participării sale la emisiunea ”Vara Ispitelor”, difuzată de Pro TV, iar ulterior a apărut la numeroase show-uri TV. În plan personal, Cosmin Păsărin a avut o relație de lungă durată cu George Vintilă, însă povestea lor de dragoste s-a încheiat.

În anul 2017, aceștia au făcut echipă la Fort Boyard, emisiune difuzată de Pro TV. „Revederea cu Cosmina e întotdeauna plăcută și relaxantă, am avut dintotdeauna ce discuta și pasiuni comune sunt destule, mai ales după ce am fost împreună. E un coechipier bun, dar cred că la Fort și-a dat și ea seama că e loc de mai bine la capitolul fizic. Sau poate suntem noi prea pretențioși cu ele. Naturalețea cred că e un alt punct comun la noi și nu în ultimul rând una dintre calitățile cu care ne-am făcut amândoi remarcați, așa că nici vorbă de momente ciudate”, a declarat George Vintilă la acea vreme.

citește și...