Cosmina Păsărin, despre viața sa sentimentală. ”Nu sunt implicată într-o relație în momentul de față”

30.01.2022, 16:55
Cosmina Păsărin, despre viața sa sentimentală. ”Nu sunt implicată într-o relație în momentul de față”
Cosmina Păsărin, despre viața sa sentimentală. ”Nu sunt implicată într-o relație în momentul de față”

Cosmina Păsărin, în vârstă de 39 de ani, este una dintre cele mai focoase brunete din peisajul showbz-ului autohton. Vedeta a ăcut dezvăluiri despre viața sa sentimentală, mărturisind că este singură. ”Nu sunt implicată într-o relație în momentul de față”, a declarat Cosmina Păsărin în cadrul unei emisiuni de televiziune.

Cosmina Păsărin a oferit detali despre viața sa sentimentală la o emisiune de la postul de televiziune Prima TV. Acesta a mărturisit că în preezent nu este implicată în nicio relație sentimentală.

„Nu sunt implicată într-o relație în momentul de față, dar cred că e perfect în regulă dacă în viață mai sunt și astfel de perioade. Mai stăm și noi cu noi, ne vedem și noi de treaba noastră! E frumos și în doi, ador viața în doi însă cred că la fel de important este să petrecem și timp cu noi, să ne cunoaștem mai bine…Nu am niciun regret cu privire la viața mea. Încerc să nu am regrete, știu, este greu, e un aspect de care cu greu reușești să ții cont întotdeauna pentru că suntem tentați să avem păreri de rău, să ne învinovățim, dar încerc să nu am regrete și încerc să fac tot posibilul să îmi asum tot ce am experimentat, tot ce am trăit. Am făcut și eu o grămadă de greșeli dar ideea este să învățăm din greșelile pe care le facem și bineînțeles să nu le mai repetăm”, a declarat bruneta, potrivit click.ro.

Cosmina Păsărin, despre viața sa sentimentală. Cum își dorește să fie un potențial partener

Cosmina Păsărin a explicat și cum ar trebui să fie bărbatul de lângă ea: “Ar trebui să fie un bărbat înțelegător, înțelept, să fie un om responsabil, un om serios, e important!… Sunt foarte liniștită, când e să fie, va fi, când nu, nu! Sunt în regulă cu așteptarea”.

„Îmi place să trăiesc liber! Îmi place să mă simt liberă, să fac întotdeauna ce îmi place, ce îmi doresc, să aleg proiectele care îmi plac, să-i aleg pe oamenii cu care stau. Cred că și despre asta este vorba în viață, despre alegerile pe care le facem!”, a adăugat vedeta.

Cosmina Păsărin s-a iubit cu George Vintilă

Cosmina Păsărin a devenit cunoscută datorită participării sale la emisiunea ”Vara Ispitelor”, difuzată de Pro TV, iar ulterior a apărut la numeroase show-uri TV. În plan personal, Cosmin Păsărin a avut o relație de lungă durată cu George Vintilă, însă povestea lor de dragoste s-a încheiat.

În anul 2017, aceștia au făcut echipă la Fort Boyard, emisiune difuzată de Pro TV. „Revederea cu Cosmina e întotdeauna plăcută și relaxantă, am avut dintotdeauna ce discuta și pasiuni comune sunt destule, mai ales după ce am fost împreună. E un coechipier bun, dar cred că la Fort și-a dat și ea seama că e loc de mai bine la capitolul fizic. Sau poate suntem noi prea pretențioși cu ele. Naturalețea cred că e un alt punct comun la noi și nu în ultimul rând una dintre calitățile cu care ne-am făcut amândoi remarcați, așa că nici vorbă de momente ciudate”, a declarat George Vintilă la acea vreme.

citește și...