Cosmina Păsărin, despre experiențele sale amoroase. ”Eu eram prizonieră în propria relație și mi-am semnat singură acea sentință”

16.08.2022, 14:41
Cosmina Păsărin, despre experiențele sale amoroase. ”Eu eram prizonieră în propria relație și mi-am semnat singură acea sentință”
Cosmina Păsărin, despre experiențele sale amoroase

Cosmina Păsărin, în vâstă de 39 de ani, a făcut mărturisiri despre experiențele sale amoroase. Aceasta a vorbit despre greșelile pe care le-a făcut în relațiile pe care le-a avut.  ”Pot spune, deci, că am renunțat atunci la mine pentru a-l face pe el să se simtă confortabil, însă eu eram prizonieră în propria relație și mi-am semnat singură acea sentință”, a declarat vedeta.

Cosmina Păsărin a făcut confesiuni despre viața sa sentimentală în cadrul unui interviu pe care l-a acordat pentru revista Viva.

Vedeta a explicat ce copromisuri și greșeli a făcut în relațiile amoroase pe care le-a avut, explicând că într-una dintre relații ajunsese să se simtă ”prizonieră”.

Cosmina Păsărin, despre experiențele sale amoroase. ”Am permis ca gelozia și posesivitatea unui fost partener să îmi conducă viața și să transforme acea relație din parteneriat în prizonierat”

”Cea mai mare greșeală pe care eu consider că am făcut-o este aceea că am permis ca gelozia și posesivitatea unui fost partener să îmi conducă viața și să transforme acea relație din parteneriat în prizonierat. Pot spune, deci, că am renunțat atunci la mine pentru a-l face pe el să se simtă confortabil, însă eu eram prizonieră în propria relație și mi-am semnat singură acea sentință. Nu este sănătos ce am făcut. N-am știut să fac altfel și m-am mințit singură când îmi spuneam că poate nu o să fie mereu așa și că poate lucrurile o să fie altfel. Oamenii se schimbă doar dacă vor ei. Când vezi că nu vor să facă nimic, trebuie să te retragi. La acel moment, l-am învinuit pe el, nu înțelegeam că, de fapt, eu încurajez, prin prezența mea în acea relație, totul. Trebuia să închei mai repede povestea și să nu mai permit dezvoltarea acelei legături”, a mărturisit Cosmina Păsărin.

”A fost o relație lungă, care a avut și multe părți frumoase, el avea și foarte multe calități, însă trebuia oprită cumva acea conexiune, ca să nu ajungem să ne distrugem reciproc. În acest moment, am sufletul împăcat și nu am sentimente de furie și nemulțumire, mă bucur că nu am ajuns aici. Acele greșeli m-au ajutat să învăț niște lecții grele pe care nu vreau să le mai repet”, a mai spus vedeta.

Cosmina Păsărin s-a iubit cu George Vintilă

Cosmina Păsărin a devenit cunoscută datorită participării sale la emisiunea ”Vara Ispitelor”, difuzată de Pro TV, iar ulterior a apărut la numeroase show-uri TV. În plan personal, Cosmin Păsărin a avut o relație de lungă durată cu George Vintilă, însă povestea lor de dragoste s-a încheiat.

În anul 2017, aceștia au făcut echipă la Fort Boyard, emisiune difuzată de Pro TV. „Revederea cu Cosmina e întotdeauna plăcută și relaxantă, am avut dintotdeauna ce discuta și pasiuni comune sunt destule, mai ales după ce am fost împreună. E un coechipier bun, dar cred că la Fort și-a dat și ea seama că e loc de mai bine la capitolul fizic. Sau poate suntem noi prea pretențioși cu ele. Naturalețea cred că e un alt punct comun la noi și nu în ultimul rând una dintre calitățile cu care ne-am făcut amândoi remarcați, așa că nici vorbă de momente ciudate”, a declarat George Vintilă la acea vreme.
citește și...