Cosmina Păsărin dă detalii despre viața sa sentimentală. ”Ca să ajungi acolo trebuie să întâlnești un om potrivit”

10.08.2022, 16:32
Cosmina Păsărin dă detalii despre viața sa sentimentală. ”Ca să ajungi acolo trebuie să întâlnești un om potrivit”
Cosmina Păsărin dă detalii despre viața sa sentimentală

Cosmina Păsărin, în vâstă de 39 de ani, a vobit deschis despre viața sa sentimentală. Aceasta a explicat ce fel de relație își dorește. ”chiar îmi doresc ca următoarea mea relație să fie una sau poate chiar cea mai frumoasă! Și ca să ajungi acolo trebuie să întâlnești un om potrivit”, a mărtuisit vedeta de televiziune.

Cosmina Păsărin a făcut declarații despre viața sa sentimentală.

Întrebată, în cadul unui inteviu pentu click.ro, de ce nu își găsește jumătatea, bruneta a răspuns: ”Ce îmi trebuie o jumătate, ce să fac cu o jumătate? Tocmai pentru că nu îmi mai plac jumătățile de măsură, de aceea nu am o jumătate și este minunat așa!”.

Cosmina Păsărin dă detalii despre viața sa sentimentală. ”Eu am avut mai multe relații și știu cum e”

”Nu sunt pretențioasă și chiar am observat că oamenii se duc des în zona asta de pretenții. Nu e vorba de pretenții! Nu mai vrei așa oricum! Eu, de exemplu, chiar îmi doresc ca următoarea mea relație să fie una sau poate chiar cea mai frumoasă! Și ca să ajungi acolo trebuie să întâlnești un om potrivit. Ca să ajungi să întâlnești un om care îți place, după ce întâlnești acest om care îți place, trebuie să munciți împreună. Nu mai sunt oamenii atât de dispuși să facă munca aia! Nu e că e problema la mine! Sigur, nici nu blamez!”, a mai spus Cosmina Păsărin.


”Contează foarte mult aceste aspecte! Sigur că la 20 de ani… Eu am avut mai multe relații și știu cum e. Sunt superbe și ador viața în doi și la fel de mult îmi place și viața pe care o am acum, viață în care, iată, nu există cineva, este frumos oricum. Am învățat să mă bucur de viață indiferent de perioada în care mă aflu, dar nu mai vrei la fel! Unii pot spune că ai pretenții sau că ești exagerată, e ok dar nu e așa!”, a încheiat vedeta TV.

Cosmina Păsărin s-a iubit cu George Vintilă

Cosmina Păsărin a devenit cunoscută datorită participării sale la emisiunea ”Vara Ispitelor”, difuzată de Pro TV, iar ulterior a apărut la numeroase show-uri TV. În plan personal, Cosmin Păsărin a avut o relație de lungă durată cu George Vintilă, însă povestea lor de dragoste s-a încheiat.

În anul 2017, aceștia au făcut echipă la Fort Boyard, emisiune difuzată de Pro TV. „Revederea cu Cosmina e întotdeauna plăcută și relaxantă, am avut dintotdeauna ce discuta și pasiuni comune sunt destule, mai ales după ce am fost împreună. E un coechipier bun, dar cred că la Fort și-a dat și ea seama că e loc de mai bine la capitolul fizic. Sau poate suntem noi prea pretențioși cu ele. Naturalețea cred că e un alt punct comun la noi și nu în ultimul rând una dintre calitățile cu care ne-am făcut amândoi remarcați, așa că nici vorbă de momente ciudate”, a declarat George Vintilă la acea vreme.

citește și...