Cosmina Păsărin dă detalii despre viața sa sentimentală. ”Mie nu mi s-a arătat că ar trebui să fac asta”

19.11.2022, 14:37
Cosmina Păsărin dă detalii despre viața sa sentimentală. ”Mie nu mi s-a arătat că ar trebui să fac asta”
Cosmina Păsărin dă detalii despre viața sa sentiimentală

Cosmina Păsărin, în vârstă de 40 de ani, a dart detalii despre viața sa sentimentală. Aceasta a vorbit deschis despre viața sa amorroasă, dar și despre faptul că nu s-a căsătorit până acum. ”Nu mă mărit, nu am astfel de planuri, dar nu am nimic împotriva căsătoriei, evident. Mie nu mi s-a arătat că ar trebui să fac asta”, a spus vedeta.

Cosmina Păsărin are 40 de ani și este singură.

Despre viața sa amoroasă, dar și despre faptul că nu s-a căsătorit până în prezent a făcut vedeta declarații îbn cadrul unu interviu pentru click.ro.

Cosmina Păsărin dă detalii despre viața sa sentimentală. ”Dacă ești singur asta nu înseamnă că ești pretențios”

„Nu mă mărit, nu am astfel de planuri, dar nu am nimic împotriva căsătoriei, evident. Mie nu mi s-a arătat că ar trebui să fac asta. În momentul de față nu am pe nimeni, sunt singură! Pur și simplu așa este să fie!”, a declareat Cosmina Păsărin.

”Toată lumea mă întreabă dacă sunt pretențioasă! Nu, nu sunt! Dacă ești singur asta nu înseamnă că ești pretențios. Înseamnă că nu ai întâlnit persoana care este potrivită pentru tine și prefer să mai aștept…de ce nu?”, a ma spus aceasta.

Cosmina Păsărin a avut o relație cu George Vintilă

Cosmina Păsărin a devenit cunoscută datorită participării sale la emisiunea ”Vara Ispitelor”, difuzată de Pro TV, iar ulterior a apărut la numeroase show-uri TV. În plan personal, Cosmin Păsărin a avut o relație de lungă durată cu George Vintilă, însă povestea lor de dragoste s-a încheiat.

În anul 2017, aceștia au făcut echipă la Fort Boyard, emisiune difuzată de Pro TV. „Revederea cu Cosmina e întotdeauna plăcută și relaxantă, am avut dintotdeauna ce discuta și pasiuni comune sunt destule, mai ales după ce am fost împreună. E un coechipier bun, dar cred că la Fort și-a dat și ea seama că e loc de mai bine la capitolul fizic. Sau poate suntem noi prea pretențioși cu ele. Naturalețea cred că e un alt punct comun la noi și nu în ultimul rând una dintre calitățile cu care ne-am făcut amândoi remarcați, așa că nici vorbă de momente ciudate”, a declarat George Vintilă la acea vreme.
citește și...