Cosmina Păsărin dă detalii despre viața sa sentimentală. ”Tocmai de aceea nici nu forțez nimic”

29.10.2021, 15:47
Cosmina Păsărin dă detalii despre viața sa sentimentală. ”Tocmai de aceea nici nu forțez nimic”
Cosmina Păsărin dă detalii despre viața sa sentimentală. ”Tocmai de aceea nici nu forțez nimic”

Cosmina Păsărin, în vârstă de 39 de ani, a dat detalii despree viața sa sentimentală. Aceasta a explicat care este motivul pentru care nu are o relație în prezent. ”Tocmai de aceea nici nu forțez nimic”, a mărturisit Cosmina Păsărin în cadrul unui recent interviu. Vedeta a explicat și ce calităpți și-ar dori să aibă viitorul ei partener.

Cosmina Păsărin este foarte discretă atunci când vine vorba despre viața sa personală. Cu toate acestea, în cadrul unui recent interviu, vedeta a dat detalii despre viața sa personală.

Cosmina Păsărin a măerturisit că nu a găsit încă partenerul perfect, însă este convinsă ca acesta va apărea la un moment dat.

Cosmina Păsărin dă detalii despre viața sa sentimentală. ”Va veni și acel moment în care voi întâlni pe cineva”

Cosmina Păsărin a explicat cum și-ar dori să fie bărbatul de lângă ea. “Să aibă un suflet bun și să trăim împreună în liniște. Bineînțeles, nu m-ar deranja dacă are chiar și simțul umorului. Este clar pentru mine că totul este așa cum trebuie să fie acum și la fel de clar este și faptul că va veni și acel moment în care voi întâlni pe cineva. Există un om potrivit pentru fiecare dintre noi. Drumul până la el s-ar putea să fie mai greu, însă acel om există. Știu și simt asta”, a declarat Cosmina Păsărin, citată de protv.ro.

”Vreau ca următoarea mea relație să fie cu adevărat specială și tocmai de aceea nici nu forțez nimic. Nu mă grăbesc, nu alerg, nu caut“, a completat vedeta.

Cosmina Păsărin s-a iubit cu George Vintilă

Cosmina Păsărin a devenit cunoscută datorită participării sale la emisiunea ”Vara Ispitelor”, difuzată de Pro TV, iar ulterior a apărut la numeroase show-uri TV. În plan personal, Cosmin Păsărin a avut o relație de lungă durată cu George Vintilă, însă povestea lor de dragoste s-a încheiat.

În anul 2017, aceștia au făcut echipă la Fort Boyard, emisiune difuzată de Pro TV. „Revederea cu Cosmina e întotdeauna plăcută și relaxantă, am avut dintotdeauna ce discuta și pasiuni comune sunt destule, mai ales după ce am fost împreună. E un coechipier bun, dar cred că la Fort și-a dat și ea seama că e loc de mai bine la capitolul fizic. Sau poate suntem noi prea pretențioși cu ele. Naturalețea cred că e un alt punct comun la noi și nu în ultimul rând una dintre calitățile cu care ne-am făcut amândoi remarcați, așa că nici vorbă de momente ciudate”, a declarat George Vintilă la acea vreme.

citește și...