Cosmin Stanciu de la ”Survivor” s-a întors în România. Ce a declarat sportivul

19.06.2021, 12:44
Cosmin Stanciu de la ”Survivor” s-a întors în România. Ce a declarat sportivul
Cosmin Stanciu de la ”Survivor România” s-a întors în România. Ce a declarat sportivul

Cosmin Stanciu, fost concurent la emisiunea ”Survivopr România”, a revenit în țară din Republica Dominicană.

Cosmin Stanciu a fost unul dintre cei mai buni concurenți de la show-ul ”Survivor România”. Acesta a făcut parte din echipa Faimoșilor. Din cauza unor probleme de sănătate, Cosmin Stanciu a fost nevoit să părăsească competiția. Acesta a revenit în țară din republica Dominicană și a făcut câteva declarații.

”Cosmin, după experiența Survivor s-a întors mai bătrân! Practic, mi-am sărbătorit ziua de naștere în Dominicană, vârsta de 34 de ani. M-am întors puțin mai bolnav, dar foarte căștigat, pentru că din această experiență am avut doar de câștigat”, a declarat Cosmin Stanciu, citat de wowbiz.ro.


Cosmin Stanciu de la ”Survivor România” s-a întors în România. Ce a declarat despre competiția din Republica Dominicană


Cosmin Stanciu a explicat și cum a reușit să reziste presiunii și dificultăților pe durata concursului ”Survivor România”. de asemenea, aceștia a vorbit și despre copncurenții de la show.

”Am reușit să-mi păstrez calmitatea în acest show, însă și în viața de zi cu zi sunt la fel de calm. Acolo ne consumam energie pe orice de la lipsa hranei, a familiei, lipsa vieții noatre practic, n-aș fi vrut să-mi pierd aceast energie cu scandaluri, certuri, chestii care nu merită. Noi eram o echipă și trebuia să ne înțelegem. Am reușit să gestionez foarte bine situația, pentru că în aceste aproape șase luni am reușit să-mi păstrez energia doar pt traseu și pentru celelalte greutăți pe care le-am întâlnit acolo”, a explicat el.

„Sunt anumite persoane care iau totul prea personal. Fiecare vrea să-și joace cartea în felul lui, fiecare vrea să ajungă în finală și practic pentru ei probabil ăsta este unul dintre… ca să ajungă în finală, provocând scandal și certuri, însă din punctul meu de vedere sunt fără motiv. Situața trebuie gestionată altfel. Dacă ai ceva de spus sau ceva care te deranjează, o poți spune într-un fel care să nu-l deranjeze pe celălalt. Dacă înțelege însemnă că ai dreptate, dacă nu, nu are rost să continui pentru că nu poți să educi tu pe nimeni. Sunt persoane care dramatizează, care transformă tot într-o dramă, dar ele nu-s la fel de profunde pe cum se arată”, a adăugat sportivul.

 

citește și...