Cosmin și Eliza Natanticu își doresc să devină părinți: ”Eu aș vrea gemeni. Am zis să facem doi deodată”

06.01.2022, 11:53
Cosmin și Eliza Natanticu își doresc să devină părinți: ”Eu aș vrea gemeni. Am zis să facem doi deodată”
FOTO / Eliza și Cosmin Natanticu au câștigat jocul de amuletă. Echipele se despart la ”Asia Express- Drumul Împăraților”

Cosmin și Eliza Natanticu își doresc să devină părinți, la trei ani de la căsătorie. Eliza a mărturisit că dorința cea mai mare a ei și a soțului este de a avea un copil.  ”Dacă Dumnezeu ne dă și ne ajută, ne face un cadou frumos, o să-l primim cu mare drag.”

Actorul Cosmin Natanticu și cântăreața Eliza Georgescu s-au căsătorit în septembrie 2018. Cuplul își dorește mai mult ca oricând să aibă copii, însă spune că o problemă ar fi nașterea într-o maternitate, în pandemie.

„Ne dorim, însă nu s-a întâmplat. Am mai pus în balanță ceea ce se întâmplă acum cu COVID, cu anumite situații și nu știu, parcă mă înspăimântă ideea de a naște într-o maternitate sau într-un spital, unde sunt tot felul de cazuri, de microbi, bacterii. Nu sunt vremurile cele mai bune, nu judec pe nimeni, vorbesc strict din ce îmi doresc eu, dar dacă Dumnezeu ne dă și ne ajută, ne face un cadou frumos, o să-l primim cu mare drag.”, a declarat Eliza Natanticu, la Antena Stars.

Cum se vede Eliza Natanticu în postura de mamă

Eliza Natanticu spune că și-ar dori să aibă gemeni. Soția lui Cosmin Natanticu a mai spus că ar fi o mamă bună.

„Eu aș vrea gemeni. Am zis să facem doi deodată. Cred că aș fi o mamă bună.”, a mai dezvăluit artista.

Cum a decurs prima întâlnire dintre Eliza și Cosmin Natanticu

„Nu ne-am plăcut deloc” „De când am participat la «Asia Express» am început să ne înțelegem din ce în ce mai bine. Nu ne-am mai certat. (…) Nouă ne-au făcut cunoștință niște prieteni. Ne-au spus că suntem făcuți unul pentru celălalt. Eram la o ședință foto. Nu ne-am plăcut deloc, dimpotrivă, ne-am respins. N-a venit niciunul către celălalt, dar prietena mea a insistat că suntem făcuți unul pentru celălalt”, a declarat Eliza Natanticu, la Antena Stars.

citește și...