Cosmin Cernat, amănunte neștiute despre soția sa. ”Noi ne-am cunoscut la Kanal D”

30.07.2022, 16:47
Cosmin Cernat, amănunte neștiute despre soția sa. ”Noi ne-am cunoscut la Kanal D”
Cosmin Cernat, amănunte neștiute despre soția sa

Cosmin Cernat, în vârstă de 46 de ani, a scos la iveală amănunte neștiute despre actuala sa parteneă de viață, Mădălina. ”Noi ne-am cunoscut la Kanal D”, a spus el. De asemenea, comentatorul sportiv a vorbit și despre copiii săi, dar și despre motivul pentru care a decis să rămână în România, după ce o perioadă a locuit în Canada.

Cosmin Cernat este  comentator sportiv și a prezentat emisiunea ”Exatlon”, de la Kanal D. În prezent, Cosmin Cernat prezintă emisiunea Invitatul de la 12, de la Radio Impuls.

Monica Iagăr formează în prezent o familie cu Cristi Neacșu, fost campion la judo, împreună cu care are un băiețel, Efrem. Fosta campioană la săritura în înălțime a mai fost căsătorită cu Cosmin Cernat, împreună cu care are două fete, Ayana și Maya. Monica Iagăr și Cosmin Cernat au divorțat în anul 2009, după un mariaj de nouă ani. În 2011, prezentatorul TV este căsătorit cu Mădălina Moroșanu, care are un băiat pe nume Matei. Cei doi s-au stabilit în urmă cu ceva vreme în Canada, însă s-au reîntors în România. Acolo, Cosmin Cernat era producătorul proiectului Travel by Dart, în timp ce partenera sa a lucrat ca instructoare de sport. Într-un interviu pentru impact.ro, Cosmin Cernat a explicat de ce nu s-a mai întors în Canada, cum se înțelege cu copiii săi, dar și cum a cunoscut-o pe actuala sa parteneră de viață.

Cosmin Cernat, amănunte neștiute despre soția sa. ”Acum lucrează la Aleph News, în spatele camerelor, nu îi place pe sticlă”

 

”Aproape doi am locuit în Canada, nu mai am nimic acolo, doar prieteni foarte buni care m-au ajutat când am ajuns acolo. Am avut Exatlonul, după care am rămas aici, am mai făcut Fan Arena. Am rămas aici, plus că fiica-mea cea mare a vrut la facultate aici, la ASE, nu a mai vrut să se întoarcă, înțeleg. E tânără, normal, nevastă-mea a zis și ea că mai bine rămânem aici, Matei nici el nu prea a vrut, degeaba voiam eu să mă întorc singur în Canada”, a declarat Cosmin Cernat pentru sursa mai sus-menționată.

”Nu țineam neapărat, pentru mine a fost o experiență foarte interesantă. Acum Mădălina lucrează în televiziune, exact ce a făcut o viață întreagă, noi ne-am cunoscut la Kanal D. Acum lucrează la Aleph News, în spatele camerelor, nu îi place pe sticlă. A apărut de câteva ori, dar nu-i place”, a mai spus acesta.

citește și...