Coșmarul trăit de Elena Gheorghe. ”Familia mea, 11 membri, am avut Covid”

29.10.2021, 11:24
Coșmarul trăit de Elena Gheorghe. ”Familia mea, 11 membri, am avut Covid”
Coșmarul trăit de Elena Gheorghe. ”Familia mea, 11 membri, am avut Covid”

Cântăreața Elena Gheorghe, în vârstă de 36 de ani, a trecut prin momente extrem de dificile. Artista și mai mulți membri ai famliei sale au fost infectați cu noul coronavirus. Familia mea, 11 membri, am avut Covid”, a dezvăluit ea. Solista a dat detalii, pe contul său de pe o rețea de socializare, despre situația grea prin care a trecut.

Elena Gheorghe a povestit, în mediul online, prin ce a trecut în ultima perioadă de timp. Cântăreața și alți 10 membri ai familiei sale s-au luptat cu COVID-19. Boala s-a manifestat diferit la fiecare, unii dezvoltând forme mai grave, iar alții mai ușoare.

”Prima zi dupa 3 saptamani cand pot zambi cu adevarat… in tot acest timp am trecut prin toate starile, de la neputinta la disperare, de la a accepta tot ce ne e dat la o bucurie imensa ca suntem toti bine! Familia mea, 11 membri, am avut Covid, unii cu simptome severe, altii medii iar ceilalti usoare. N-am fost in stare si nici nu am avut putere sa postez nimic, eu am fost “asistenta” de serviciu la mine acasa pentru 4 oameni dragi care aveau nevoie de medicamente, mancare, sprijin 24/24, eram pe telefoane si cu ceilalti dar si cu medici, asistenti si va impartasesc experienta mea pentru ca sunt alaturi de toti cei care au trecut sau trec prin asa ceva si nu-s putin din pacate, sunt foarte multi”, a scris Elena Gheorghe pe contul său de Instagram.

Coșmarul trăit de Elena Gheorghe.”Ne-am lovit de toate problemele sistemului santar”

”Ne-am lovit de toate problemele sistemului sanitar care este blocat, nu mai sunt locuri in spitale si nu va spun asta pentru ca am vazut la televizor ci pentru ca am sunat la fiecare spital in parte, la toate cunostintele pe care le aveam ca sa gasesc un loc pentru un membru care nu mai putea fi tratat acasa, a fost jocul mintii, iar saturatia lui era din ce in ce mai mica. Dupa ore bune petrecute pe coridorul spitalului, a doua oara caci prima a fost fara succes, o minune a facut sa gasim un loc… apoi pentru ca nu raspundea la tratament a fost o cursa pe viata si pe moarte la propriu sa gasim un medicament care nu se gaseste in spitale, nici in farmacii, practic nicaieri in Romania (cel putin la momentul acela), iar timpul era scurt trebuia gasit repede, asta ne-a epuizat psihic dar cu ajutorul Lui l-am gasit dupa 2 zile de cautari prin niste oameni minunati carora le vom fi recunoscatori mereu”, a adăugat artista.

”Acum ne recuperam fizic dar mai ales psihic pentru ca n-a fost usor dar multumim mereu ca ne-a fost dat sa intalnim ingeri care au venit sa ne salveze. Mii de multumiri: doamnei dr Savu, dr Carciumaru, asistentilor de la Spitalul Militari, dr Brotac, dr Grindei, asistentelor care au venit acasa sa faca perfuzii, oamenilor care ne-au ajutat sa gasim medicamentul, tuturor celor care au fost alaturi de noi, celor care s-au rugat pentru noi si bineinteles celui de Sus pentru ca El este cel care a facut ca totul sa fie posibil. Oameni dragi, nu va dau sfaturi caci nu sunt specislist eu sunt ⬇️”, a încheiat Elena Gheorghe.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ELENA (@elenagheorgheofficial)

Elena Gheorghe este căsătorită și are doi copii

Elena Gheorghe a debutat pe scena muzicii populare la vârsta de trei ani, cântând un duet împreună cu mama sa, cântăreața de muzică populară Marioara Man Gheorghe. La finele anului 2002, Elena Gheorghe devine vocea principală a formației Mandinga. Ulterior, artista a ales cariera solo. Elena Gheorghe a reprezentat România la concursul Eurovision în anul 2009, unde s-a clasat pe locul al nouăsprezecelea. În ceea ce privește viața personală, cântăreața Elena Gheorghe este căsătorită de mulți ani cu Cornel Ene, împreună cu care are doi copii, un băiat, Nicholas, și o fetiță, Amelie.  În data de 8 iulie 2021, Elena Gheorghe a aniversat nouă ani de căsnicie. Deși este  căsătorită de foarte mulți ani, Elena Gheorghe nu și-a schimbat numele de familie, ci portă în continuare numele de familie al tatălui său.

„Nu mă cheamă Elena Ene, după soț, ci Elena Gheorghe. Așa a fost de la început, adică nu putem să modicăm acum actele. Așa a fost deal-ul. Să știi că treaba asta nu am vrut-o neapărat eu. Cornel a zis că e o idee foarte bună să rămân așa pentru că de fiecare dată când mergeam și ne cazam, că știi că noi suntem cu valizele toată ziua, mă rog în timpul pandemiei, nu, dar în general, tot timpul trebuia să stăm să explicăm cum mă numesc eu. Așa că mă prezint Elena Gheorghe și gata”, a spus artista.

”Faptul că nu sunt Ene în acte cumva mi-a ușurat munca, nu a mai trebuit să explic că nu mă mai cheamă Elena Gheorghe, că mă cheamă Elena Ene. Mai erau oameni care cunoșteau numele de familie al soțului și ziceau că mă cheamă Elena Gheorghe Ene. Nici așa. Sunt Elena Gheorghe și atât… Eu duc numele tatălui meu mai departe, dar copiii sunt Ene, așa că vor duce ei mai departe numele lui Cornel”, a adăugat artista.

citește și...