Cornel Palade petrece sărbătorile departe de fiica sa. ”E al doilea Paște pe care îl fac fără ea”

24.04.2022, 12:08
Cornel Palade petrece sărbătorile departe de fiica sa. ”E al doilea Paște pe care îl fac fără ea”
Cornel Palade petrece sărbătorile departe de fiica sa. ”E al doilea Paște pe care îl fac fără ea”

Renumitul actor de comedie Cornel Palade, în vârstă de 70 de ani, petrece sărbătorile pascale departe de fiica sa, Ada, care este plecată la Londra. ”E al doilea Paște pe care îl fac fără ea, dar alinăm durerea, ca să spun așa, prin telefon”, a declarat îndrăgitul artist în cadrul unui interviu pentru postul de televiziune Antena Stars.

Actorul Cornel Palade a făcut declarații despre fiica sa, Ada, care se află la Londrra de câțiva ani.

Artistul îi duce diicei sale, care nu este alături de el nici de sărbătorile pascale din acest an.

Cornel Palade petrece sărbătorile departe de fiica sa. ” Îi trimitem mâncare de acasă, permanent”

„Îmi lipsește apropierea, pentru că Ada nu este acasă, este la Londra. E al doilea Paște pe care îl fac fără ea, dar alinăm durerea, ca să spun așa, prin telefon”, a declarat Cornel Palade, potrivit spynews.ro.

”Lucruri bune de Paște îi trimitem noi de acasă. (…) Și de Crăciun a fost la fel, mereu facem lucrul ăsta. Îi trimitem mâncare de acasă, permanent. Nu pe autocar, sunt mașini speciale care duc colete, adică pui marți, vineri e acolo… Nu mă așteptam ca Adda să fie îndrăgostită de mâncarea tradițională. Eu știu cum a crescut, cât ne luptam ca să o învățăm să stea la o lingură de ciorbă, la o sărmăluță”, a adăugat actorul.

Când a fost Cornel Palade pentru prima oară pe o scenă

Cornel Palade a dezvăluit când a fost prima oară pe o scenă. ”Prima mea scenă… Știu că aveam 3-4 anișori, mă învățase tata o poezie. Și poezia asta o spusesem eu. Mă duceam cu tata la cârciumă. Și mă punea pe masă și când i se terminau banii: ”Bagă poezia. Bă, fiți atenți, la fiu-meu aici”. Băgam poezia, cred că aveam eu un fel așa șugubăț că râdeau ăia toți”, a povestit actorul la o emisiune TV.

”Cel mai tare a fost când am jucat în ”Albă-ca-Zăpada și cei șapte pitici”. Eram la grădiniță și aveam vrei cinci anișori. Și n-au avut pantaloni ca lumea să îmi dea, erau unii mari. Și mi s-a terminat așa spectacolul: pantalonii fiind largi, nu mi i-au cusut cum trebuie și au căzut de pe mine și am rămas în c….. gol pe scenă. Dar nu m-a deranjat acest lucru, eu am jucat mai departe fără pantaloni”, a mai dezvăluit Cornel Palade.

citește și...