Cornel Palade dă detalii din culisele participării lui la show-ul ”Sunt celebru, scoate-mă de aici”. ”Nimeni nu știe”

26.09.2022, 11:32
Cornel Palade dă detalii din culisele participării lui la show-ul ”Sunt celebru, scoate-mă de aici”. ”Nimeni nu știe”
Cornel Palade dă detalii din culisele participării lui la show-ul ”Sunt celebru, scoate-mă de aici”

Binecunoscutul actor de comedie Cornel Palade, în vârstă de 70 de ani, a fost concurent la reality show-ul ”Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Artistul a dat detalii dun culisele emisiunii și a dezvăluit cum a fost experiența trăită în jungla din Republica Dominicană pentru el. ”Nimeni nu știe”, a mărturisit Cornel Palade.

Cornel Palade este unul dintre cei mai cunoscuți actori de comedie de la noi. Romică Țociu și Cornel Palade formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri umoristice din țara noastră. Cei doi încântă publicul cu glumele lor la fiecare apariție pe scenă sau la diverse emisiuni.

Cornel Palade s-a numărat printre vedetele care au participat la emisiunea ”Sunt celebru, scoate-mă de aici”,  moderată de Cabral și Adela Popescu la postul de televiziune Pro TV. Concursul se desfășoară în Republica Dominicană. Artistul a părăsit recent competiția. Cornel Palade a dat detalii din culisele realuity show-ului și despre experiența pe care a trăit-o acolo pentru impact.ro ”Partea financiară nu a avut pentru mine prea mare importanță. Nici măcar nu am negociat o sumă anume! Cât mi-au propus, atât am acceptat, fără niciun fel de negocieri suplimentare. Am ales să merg acolo din pricina caracterului meu de aventurier. De mic copil mi-am dorit să văd diverse locuri, așa că asta m-a ghidat și acum”, a spus acesta.

Cornel Palade dă detalii din culisele participării lui la show-ul ”Sunt celebru, scoate-mă de aici”. ”Am avut parte de încercări teribile”

”În primul rând trebuie să spun că nu am fost cel mai neputincios dintre concurenți. Și spun asta fiindcă mi s-a spus că cadrele difuzate cu mine mă înfățișau mai ales stând sau tolănindu-mă în pat. Or, vă mărturisesc că nu am stat în pat mai mult ca alții, ba chiar aș spune că am stat mai puțin ca alții, deși eram seniorul dintre cei aflați acolo. (…) Nimeni nu știe că-mi petreceam o bună bucată din noapte căutând lemne de foc, ca să încerc să gătesc a doua zi”, a dezvăluit Cornel Palade.

”Dacă vă spun că am avut parte de încercări teribile, sper să mă credeți! Nu e deloc ușor să dormi pe o saltea de burete care se udă când ți-e lumea mai dragă și se usucă foarte greu. Sau să umbli de colo, colo cu niște bocanci uzi, care atârnă de zici că tragi după tine vreo 20 de kilograme legate de picior. Dealtfel, nu-mi amintesc să fi avut vreo zi în care bocancii să nu-mi fi fost uzi leoarcă”, a mai spus actorul pentru sursa mai sus-menționată.

citește și...