Cornel Oană, fostul iubit al lui Brigitte Pastramă, s-a logodit. ”Totul a fost spontan”

15.09.2021, 13:22
Cornel Oană, fostul iubit al lui Brigitte Pastramă, s-a logodit. ”Totul a fost spontan”
Cornel Oană, fostul iubit al lui Brigitte Pastramă, s-a logodit. ”Totul a fost spontan”

Cornel Oană, fostul iubit al lui Brigitte Pastramă, trăiește o nouă poveste de dragoste de câteva luni. Bărbatul este mai fericit ca niciodată alături de noua sa parteneră. Ba mai mult, acesta i-a oferit inelul de logodnă actualei sale iubite. ”Totul a fost spontan” , a mărturisit fostul iubit al lui Brigitte Pastramă despre eveniment.

Cornel Oană a fost iubitul lui Brigitte Pastramă înainte ca aceasta să se căsătorească cu Florin Pastramă. De ceva vreme, Cornel Oană are o nouă relație.  Ba mai mult decât atât, fostul iubit al lui Brigitte Pastramă s-a logodit cu actuala sa parteneră.

Cornel Oană a cerut-o pe actuala lui iubită în căsătorie în Santorini, Grecia. Acesta a mărturisit că avea inelul de logodnă pregătit de mai mult timp.

Cornel Oană, fostul iubit al lui Brigitte Pastramă, s-a logodit. ”Așteptam ocazia potrivită”

Cornel Oană a dat detalii despre cererea în căsătorie pe care i-a făcut-o iubitei sale la postul de televiziune Antena Stars.

„Este adevărat că ne-am logodit! Aveam inelul pregătit de ceva timp, dar așteptam ocazia potrivită. Cred că magia insulei Santorini m-a inspirat, totul a fost spontan, nu am știut nici măcar eu că o voi cere în căsătorie în seara respectivă”, a declarat Cornel Oană, potrivit spynews.ro.

„Noi suntem de patru luni împreună, suntem la fel ca în prima zi, chiar mai fericiți pe zi ce trece. (…) Vrem amândoi. Deja simțim că suntem o familie. Suntem suflete pereche și vrem o familie”, a mai spus fostul iubit al lui Brigitte Pastramă.

Într-un interviu, Cornel Oană mărturisea că își dorește să devină tătic: ”Am fost mereu pregătit să devin tată lângă persoana potrivită. Și ea este o femeie matură, nu este copilă și chiar o văd și mamă pentru copiii mei și soție. Poate nu mi-am dorit până acum pentru că nu am văzut în persoanele respective o mamă de la care să aibă ce învăța copiii mei, dar de data asta chiar îmi doresc”.

citește și...