Brigitte Pastramă a aniversat un an de mariaj. Ce spune despre soțul ei

08.07.2020, 09:22
Brigitte Pastramă a aniversat un an de mariaj. Ce spune despre soțul ei
Brigitte Pastramă a aniversat un an de mariaj. Ce spune despre soțu ei

Brigitte Pastramă a aniversat un an de la căsătoria cu Florin Pastramă. Ea a marcat momentul pe contul său de socializare.

Brigitte Sfăt și Florin Pastamă și-au început idila la show-ul de televiziune ”Ferma”, de la Pro Tv, unde amândoi au fost concurenți. Ulterior, povestea lor de dragoste a continuat și au ajuns la altar. În data de 7 iulie 2020, Brigitte și Florin Pastramă au aniversat un an de căsătorie. Bruneta a marcat evenimenul și pe pagina sa de socializare, acolo unde a publicat mai multe fotografii de la nuntă și unde a transmis un mesaj în care vorbește în termeni elogioși despre cel care îi este partener de viață.

”Astăzi împlinim un an de la căsătoria noastră în fața lui Dumnezeu! Mulțumesc că m-ai susținut și completat în absolut orice❤️?? Florin Pastramă”, este mesajul transmis de Brigitte Pastramă cu ocazia aniversării căsătoriei.

O copleșește cu gesturi de tandrețe

Despre actualul ei partener de viață, Florin Pastramă, Brigitte Pastramă mărturisea, într-un interviu pentru okmagazine.ro, că o copleșeșt cu gsturi de tandrețe.


“Mă răsfaţă prin felul lui de a se purta cu mine. Eu sunt mai dură cu el, dar el este foarte blând cu mine. Mă răsfaţă de dimineaţă până seara cu tot felul de gesturi. Atunci când ai posibilităţi materiale, acestea sunt mult mai importante. În rest, îţi poţi cumpra singur orice. Contează foarte mult să se poarte cu tine frumos sufleteşte. De când ne trezim, el îmi aduce cafeaua, mă ajută în tot ceea ce fac, când gătim o facem împreună. Până să fie într-o relaţie cu mine, el nu spală nici vasele, dar nu s-a plâns niciodată, aşa că facem totul împreună, chiar şi treburile casei. De altel, şi eu îl ajut la construcţii”, spunea vedeta.

”Nu pot spune că am o viață liniștită”

Brigitte Pastramă recunoștea că nu are o viață liniștită, dar de fiecare dată când are probleme se roagă.

“De fiecare dată când am probleme, îi cer ajutorul lui Dumnezeu. Mă aşez în genuchi şi mă rog. Nu pot spune că am o viaţă liniştită. Am doi copii pe care trebuie să îi întreţin, am multe responsabilităţi şi multă lume ne invidiază, lucru care face să avem multe încercări. Cel mai important este că atunci când ne este greu Dumnezeu este alături de noi”, mai spunea ea.

citește și...