Cornel Oană, fostul iubit al lui Brigitte Pastramă, a făcut declarații uluitoare despre vedetă. ”Nu am învățat ceva de la ea”

11.05.2021, 10:52
Cornel Oană, fostul iubit al lui Brigitte Pastramă, a făcut declarații uluitoare despre vedetă. ”Nu am învățat ceva de la ea”
Cornel Oană, fostul iubit al lui Brigitte Pastramă, a făcut declarații uluitoare despre vedetă. ”Nu am învățat ceva de la ea”

Cornel Oană, fostul iubit al lui Brigitte Pastramă, a făcut declarații despre vedetă. Acesta a vorbit despree relația lor.

Cornel Oană a fost iubitul lui Brigitte Pastramă înainte ca aceasta să se căsătorească cu Florin Pastramă.

Acesta a acordat un interviu pentru emisiunea ”Xtra Night Show”, de la postul de televiziune Antena Stars, în care a vorbit deschis despre relația pe care a avut-o cu vedeta.

Cornel Oană, fostul iubit al lui Brigitte Pastramă, a făcut declarații uluitoare despre vedetă. ”Nu știu dacă m-a urât, nu am mai vorbit cu ea de atunci”

„Nu am învățat ceva de la ea. Aveam idei opuse. Eu nu am fost angajatul ei, se contrazice singură, există acte, dovezi. Nu știu dacă m-a urât, nu am mai vorbit cu ea de atunci. (…) Dantura mea s-a finalizat după ce s-a încheiat relația mea cu doamna respectivă. Ea deja era căsătorită la acel moment. A avut un aport, pentru că m-a ajutat cu un contract de imagine cu acea clinică, dar financiar nu m-a ajutat, mai ales că aveam banii la comun. (…) Am trecut și eu la penticostali, dar nu pentru ea sau ca să mă căsătoresc cu ea. Așa am simțit. (…) Am suferit primele luni, dar după m-am vindecat. Eu din relație am ieșit fără bani. Îmi pare rău că s-a ajuns iar la circ, cum s-a ajuns cu toți foștii ei, speram să fie fericită”, a declarat Cornel Oană, notează spynews.ro.

Și Brigitte Sfăt a comentat pe marginea relației pe care a avut-o cu Cornel Oană.

„După ce a văzut că sunt singură și depind de el, a început să inventeze tot felul de chestii. Într-o zi am fost flancată de o femeie, Simona, fosta iubită a lui Cornel. A venit să-mi spună că mă înșela cu ea. Ne-am certat într-o zi că am scos dopul la cadă când el încă era înăuntru. Apoi el a plecat de acasă. Timp de două luni cât am stat împreună ne certam aproape zilnic. Dumnezeu mi-e martor că alte probleme nu aveam, dar nu am acceptat că am fost înșelată. După despărțire nu am mai avut nici un fel de relație cu el. (…) Dacă nu îl cunoșteam pe Florin, cu siguranță aș fi început o relație cu altcineva. Mie îmi pare rău că a suferit, dar mă bucur că acum este fericit, și să nu îi pară rău de mine, că sunt foarte bine. Sunt cu Florin, îl iubesc foarte mult pe omul ăsta și îi mulțumesc lui Dumnezeu că mi l-a scos în cale”, a afirmat aceasta.

citește și...