Cornel Ilie, despre divorțul de fosta sa parteneră. ”Mie mi-a fost teamă pentru copii”

22.09.2021, 14:52
Cornel Ilie, despre divorțul de fosta sa parteneră.  ”Mie mi-a fost teamă pentru copii”
Corneli Ilie, despre divorțul de fosta sa parteneră. ”Mie mi-a fost teamă pentru copii”

Cornel Ilie, în vârstă de 45 de ani, a făcut dezvăluiri despre divorțul de fosta sa parteneră. Solistul trupei Vunk a explicat în ce relații a rămas cu fosta sa soție, Eliza, dar a vorbit și despre cei doi copii ai lor, cezar și Zara. ”Mie mi-a fost teamă pentru copii”, a mărturisit Cornel Ilie în cadrul podcastului realizat de Mihai Morar.

Cornel Ilie, solistul trupei Vunk a divorțat de soția sa, Eliza, în luna octombrie a anului trecut. Din mariajul lor au rezultat doi copii, Cezar și Zara.

Cornel Ilie a vorbit despre separarea de soția sa în cadrul podcastului ”Fain & Simplu”, realizat de Mihai Morar.

Cornel Ilie, despre divorțul de fosta sa parteneră. ”Suntem foarte bine și ne înțelegem extraordinare”

”Anul trecut, în octombrie, când am divorțat, au fost niște transformări decisive în viața mea. În acest an l-am pierdut și pe tata. Am fost pus în fața unor momente cărora trebuia să le fac față, să scot ceva bun din ceea ce se întâmpla. Am simțit că toate lucrurile astea vin să vindece ceva în mine, nu neapărat să mă distrugă. Toate vin cu lecții. Ca dovadă că noi acum cu toții, Eliza, Zara și Cezar suntem foarte bine și ne înțelegem extraordinar. Am înțeles că toată povestea nu stătea doar în conceptul ăsta de a rămâne căsătoriți și de a arăta oamenilor că nu sunt probleme în familie sau în cuplu. Sunt probleme și sunt convins că sunt la toți! Pe undeva, faptul că am ales să anunțam divorțul nostru așa cum am făcut-o, cu multă prietenie, era pentru a da speranță și altora că dacă nu mai puteți continua împreună se poate face și așa. De la tv și în presă toate exemplele sunt negative, toți se ceartă, se înjură, își aduc aminte că sunt niște nenorociți deodată”, a declarat Cornel Ilie, citat de click.ro.

„Mie mi-a fost teamă pentru copii, eu îi pun pe ei pe primul plan. Acolo am cântărit cel mai mult, pentru că acolo contează cel mai mult efectele. Am încercat și acum tot ceea ce facem e să protejam copiii. Există dragoste între doi oameni după iubire. Între doi oameni care au doi copii împreună există o formă de dragoste care rămâne acolo orice ar fi. Suntem într-un punct superb ca relație. Foarte puțini oameni cred că asta e posibil. Pentru fiecare relație care am avut-o cu orice femeie am vrut să fie cea mai frumoasă perioada din viața ei”, a mai spus artistul.

citește și...