Cornel Ilie, declarații după moartea tatălui său. ”Sunt convins că acum el este foarte bine”

17.03.2021, 10:40
Cornel Ilie, declarații după moartea tatălui său. ”Sunt convins că acum el este foarte bine”
Cornel Ilie, declarații după moartea tatălui său. ”Sunt convins că acum el este foarte bine”

Cântărețul Cornel Ilie a făcut declarații despre moartea tatălui său.

Cornel Ilie, solistul trupei Vunk, trece prin momente dureroase. Tatăl său a încetat din viață luna aceasta. Artistul a făcut declarații emoționante în cadrul emisiunii ”Vorbește lumea”, de la postul de televiziune Pro TV, la câteva zile după ce și-a condus tatăl pe ultimul drum.

Cântărețul a rememorat clipele frumoase petrecute alături de părintele său, cel care i-a fost mereu alături.


Cornel Ilie, declarații după moartea tatălui său. “Sunt ok, cât se poate spune că ești ok în astfel de momente”

Cornel Ilie a vorbit despre copilăria fericită pe care a avut-o împreună cu fratele său, grație tatălui lor. “Am avut norocul să am o copilărie foarte frumoasă, și eu și fratele meu, Răzvan. Am crescut într-o familie care ne-a dat încredere. Am făcut toate nebuniile pe care ni le puneam în cap. Ne-a asigurat acea liniște și dragoste și distanța aia care să te lase să faci ce vrei, dar nici să nu te lase de capul tău. (…) Am descoperit împreună pasiunea pentru tenis. A construit o bază de tenis, pentru colegii lui de la Radiodifuziune, juca des tenis acolo”, a declarat Cornel Ilie la emisiunea respectivă.

Deși marcat de pierderea suferită, artistul a declarat că tatăl său nu și-ar fi dorit să-l vadă trist.

“Sunt ok, cât se poate spune că ești ok în astfel de momente, dar tata a fost un om foarte vesel și nu și-ar fi dorit să fie nimeni trist. Mai ales că el… eu sunt convins că acum el este foarte bine. E foarte liniștit. Face ce vrea în momentul ăsta, așa că nu avem de ce să rămânem noi triști”, a mai spus solistul trupei Vunk.

citește și...