Cornel Ilie a vorbit deschis despre divorțul de mama copiilor. Adevăratul motiv al separării

10.11.2020, 21:44
Cornel Ilie a vorbit deschis despre divorțul de mama copiilor. Adevăratul motiv al separării
Cornel Ilie a vorbit deschis despre divorțul de mama copiilor. Adevăratul motiv al separării

Au trecut mai bine de două luni de când Cornel Ilie a anunțat că a divorțat de Eliza Suditu, femeia care i-a dăruit doi copii.

Solistul de la Vunk explica atunci că a rămas în relații bune cu fosta soție, de dragul celor mici. În plus, el spunea că nu au existat conflicte majore care au dus la încheierea căsniciei.

Recent, într-un interviu pentru VIVA!, Cornel Ilie a precizat care au fost motivele care au dus la ruptura de Eliza. Cu toate că nu mai sunt împreună, interpretul are numai cuvinte de laudă la adresa femeii.

Cornel Ilie a divorțat de mama copiilor

‘Dacă o căsătorie a plecat dintr-o iubire foarte sinceră, acea iubire se poate transforma într-o altfel de dragoste – care nu ține neapărat de sentimente romantice și este o iubire între doi oameni care oricum vor fi legați toată viața – și într-o formă de respect între doi prieteni care au niște amintiri senzaționale și care în continuare pot să comunice la fel de bine, chiar dacă nu mai împart aceeași casă’, a spus solistul, potrivit VIVA!

În vara lui 2019, Cornel Ilie a devenit tătic pentru a doua oară. Eliza Suditu a adus pe lume un băiețel. Cei doi mai au o fetiță care se numește Zara.

Cum și-a cunoscut Cornel Ilie fosta soție

‘Pe Eliza am văzut-o pe stradă. M-a făcut să tresalt şi să întorc capul după ea, însă asta a fost tot atunci. Ceva mai târziu am revăzut-o şi atunci am găsit-o. Mi-a fost uşor cu Facebook-ul. Am cerut-o de soţie tot pe stradă, în locul unde ne-am întâlnit. Este o intersecţie micuţă. Îmi aduc aminte că era ziua mamei mele. I-am zis să facem o poză, pe stradă acolo, dar eu am filmat momentul, pentru că am zis că aşa ceva trebuie să-mi rămână amintire’, spunea interpretul într-un interviu pentru Eurofa Fm.

Puțină lume știe că Eliza Suditu și-a părăsit logodnicul pentru a fi împreună cu Cornel Ilie. Înainte de a se căsători cu artistul, femeia era logodită cu un alt bărbat, un afacerist prosper din Bucuresti. Cei doi dețin un conac situat în Snagov, cu ponton şi ieşire la lac. Vila a fost ridicată în 2009 și dispune de tot confortul, scrie apropotv.ro.

citește și...